Connect with us

Actual

Primăria Tuzla, anunț privind închirierea prin atribuire directă a pășunii din domeniul privat al comunei

Publicat

la

ANUNȚ privind inchirierea prin atribuire directa a pasunii din domeniul privat al comunei Tuzla.

Informatii privind locatorul: Primaria Comunei Tuzla, cu sediul in Comuna Tuzla, str. Constantei, nr. 80A, jud. Constanta,

Obiectul inchirierii: Parcela Ps 267, cu suprafata de 4000 mp, reprezentand pasuni, apartinand domeniului privat al comunei Tuzla, jud. Constanta;

Procedura aplicata: atribuire directa;

Data sedintei de atribuire directa: 27.04.2022;

Durata inchirierii: 10 ani;

Pretul de inchiriere: 230 lei/ha/an, plus TVA. 

Criterii de participare:

Pentru a participa la procedura de atribuire a pășunii, solicitanții trebuie să îndeplinească cumulativ  următoarele criterii, sens în care vor depune următoarele documente justificative:

Nr.

Crt.

Criteriu Document necesar a fi depus
1 Solicitare de închiriere Cerere (anexă la prezentul anunt)
2 Dovadă deținere animale înscrise în

Registrul Național al Exploatațiilor

Adeverință eliberată de medicul veterinar
3 – Domiciliul stabil în comuna Tuzla, (in cazul persoanelor fizice) Copie dupa actul de identitate (pentru persoane fizice);
– Sediul pe teritoriul comunei Tuzla (in cazul persoanelor juridice); Statut, certificat de înregistrare în Registrul Comerțului, certificat de inregistrare fiscala (pentru persoane juridice/ asociații patrimoniale)
4 Dovada deținerii numarului de animale necesar pentru asigurarea incarcaturii optime ( UVM/ha) Adeverința de la pct. 2

În situația în care numărul de animale deținut depășește încarcătura stabilită, solicitantul va depune o declarație pe propria           răspundere cu privire la numărul de animale

cu care va pășuna pe pășunea închiriată

5 Nu figurează cu debite la bugetul local Certificat de atestare fiscală de unde reiese

că nu are debite la bugetul local;

 

Cererile, insotite de documentele de mai sus,  se depun la sediul Primariei comunei Tuzla, pana la data de 27.04.2022, ora 09:00.

Informatii suplimentare se pot obtine la sediul Primariei Tuzla, sau la tel. 0241/747.178.

C E R E R E

de închiriere prin atribuire directă a pașunii disponibile situate in domeniul privat al comunei Tuzla

 

  1. Nume, prenume/denumire: ………………………………………………………………………………….
  2. CNP/cod fiscal: …………………………………………………………………………….
  3. Domiciliul/sediul: ………………………………………………………………………….
  4. Telefon/fax, email: …………………………………………………………………………
  5. Obiectul de activitate, pe domenii: ………………………………………………………… (in conformitate cu prevederile din statutul propriu)

Va solicit sa aprobati inchirierea suprafetei de ________ ha pajiste, aflata in domeniul privat al  comunei Tuzla, situata in:

Categoria de folosinta Intravilan Denumirea lotului Nr. parcela Suprafata
Păşune NU Nr. cadastral 107126 Ps 267 4.000 mp

 

Declar pe propria raspundere, sub sanctiunile aplicate faptei de fals si uz de fals in declaratii in acte  publice, ca vom respecta legislatia si normele in vigoare privind protectia mediului.

Ne angajam ca, dupa semnarea contractului, sa respectam programul de pasunat / amenajamentul  pastoral / contractul de inchiriere / prevederile legale.

 

Data,_____/04/2022                                                                    

Nume fermier,

___________________________________

 

Semnătura,

 

Comments

comments

Actual

Infracțiuni constatate în weekend de polițiștii din județul Constanța

Publicat

la data de

Scris de

Mai multe infracțiuni au fost constatate în weekend-ul trecut de polițiștii din județul Constanța.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 1 iulie a.c., în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.

În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru canabis, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

La data de 1 iulie a.c., în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat o femeie, de 65 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 308 în localitatea Ciocârlia de Sus, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

 La data de 2 iulie a.c., în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție comunal Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu din localitatea Mihail Kogălniceanu, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

La data de 3 iulie a.c., în jurul orei 7.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 51 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

 La data de 3 iulie a.c., în jurul orei 3.00, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție au identificat un bărbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

 La data de 3 iulie a.c., în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un motociclu pe strada Albinelor din localitatea Cobadin, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

La data de 3 iulie a.c., în jurul orei 2.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

 La data de 4 iulie a.c., în jurul orei 3.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au identificat un bărbat, de 40 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Republicii în stațiunea Eforie Nord, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

ISU Dobrogea are un nou punct pentru intervenție și stingerea incendiilor

Publicat

la data de

Scris de

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, anunță că, astăzi, împreună cu Administratorul Public al Județului, Gabriel Monea, a participat la deschiderea Punctului temporar de lucru pentru stingerea incendiilor și intervenție, din localitatea Ciocârlia.

“Cele 11 puncte temporare de prevenire și stingere a incendiilor, deschise de ISU Dobrogea, pe raza județului Constanța, în acest sezon estival, sunt deosebit de importante și vitale pentru asigurarea siguranței bunurilor cetățenilor. Mulțumesc conducerii ISU pentru implicarea și profesionalismul de care dau dovadă și îi asigur de toată susținerea mea”, a declarat Mihai Lupu.

La eveniment a participat și deputatul Bogdan Huțucă, liderul deputaților constănțeni, care a salutat inaugurarea unui punct de lucru al ISU.

„ISU Dobrogea își extinde activitatea, cu încă un nou punct de lucru, în județul Constanța. Am participat astăzi, alături de mai mulți colegi, precum și de președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, la inaugurarea noului punct de lucru al  Inspectoratului pentru Situații de Urgență din localitatea Ciocârlia. În județul nostru mai sunt 11 astfel de puncte, iar această substație va deservi toate comunele limitrofe localității Ciocârlia. Prin aceste puncte de lucru, ISU Dobrogea îți mărește efectivul de acțiune, fiind o modalitate de acțiune rapidă, care are o capacitate de intervenție 24 de ore din 24, pentru stingerea incendiilor, descarcerare, prim ajutor și altele. Activitatea celor angajați în această instituție, pregătiți pentru intervenții în orice moment, înseamnă liniște și siguranță pentru noi toți! Felicitări celor de la ISU Dobrogea, mereu la datorie, în căutarea de soluții pentru a fi aproape de cetățeni atunci când aceștia au nevoie!“, a declarat Bogdan Huțucă.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Intervenție a polițiștilor în zona Arhiepiscopiei Tomisului. Vezi ce s-a întâmplat

Publicat

la data de

Scris de

Au fost scene cu impact emoțional puternic azi, în apropierea Arhiepiscopiei Tomisului. Un călugăr care a avut o cădere psihică a ajuns la spital.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, astăzi, în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că ar fi avut un conflict spontan cu o femeie.

Deplasați la fața locului, polițiștii l-au identificat pe bărbatul în cauză, care ar fi avut un conflict cu o femeie referitor la faptul că aceasta ar fi condus un autoturism prea aproape de bordura pe care se afla bărbatul.

Din momentul în care a fost legitimat, bărbatul a manifestat un comportament recalcitrant și agresiv verbal, moment pentru care a fost imobilizat, acesta acceptând ulterior să coopereze cu forțele de ordine.

Bărbatul a fost transportat la Secția de Neuropsihiatrie a Spitalului Județean Constanța.

Acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 800 de lei, la Legea 61/1991, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și adresarea de injurii.

Update: Potrivit dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța, ”pacientul călugăr a fost internat în secția de psihiatrie.”

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: