Connect with us

Actual

Incendiu într-un bloc de pe Aleea Topolog. Mai multe persoane s-au evacuat

Published

on

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 7.00, a avut loc un incendiu într-un apartament din municipiul Constanța.

Pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea flăcărilor care au izbucnit într-o locuință din blocul C2 de pe aleea Topolog.

La fața locului s-au deplasat 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă,  un S42, un echipaj SMURD B și unul de descarcerare de la Detașamentele Fripis și Palas.

24 de persoane s-au evacuat singure, iar proprietara apartamntului în care a izbucnit incendiul a fost scoasă de pompieri.

Advertisement

Incendiul a fost lichidat.

Știre în curs de actualizare.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement