Conecteaza-te cu noi

Anunturi/Licitatii

Primăria Tuzla, anunț privind instituirea unor facilități acordate contribuabililor

Published

on

Primăria comunei Tuzla face public următorul anunț:

În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, modificată și completată, Primăria comunei Tuzla, aduce la cunoștința publicului înainte de supunerea spre analiză, PROIECTUL DE HOTĂRÂRE privind instituirea unor facilități contribuabililor bugetlui local al comunei Tuzla.

Proiectul este publicat cu numărul 92/11.11.2021 și poate fi consultat pe pagina de web a instituției noastre www.primariatuzla@yahoo.com, Monitorul Oficial Local, Registrul pentru evidența proiectelor de hotărâre. Materialele pot fi studiate și la sediul Primăriei comunei Tuzla din Șos. Constanței nr. 80A, birou secretar general.

În temeiul prevederilor art. 7 alin (4) din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, modificată și completată, cei interesați pot transmite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus consultării publice până la data de 22.11.2021 la Registratura din cadrul Primăriei comunei Tuzla sau transmise în format electronic la: primariatuzla2007@yahoo.com.

Advertisement

Materialele transmise vor purta mențiunea Recomandare la proiectul privind instituirea unor facilități fiscale contribuabililor bugetului local al comunei Tuzla.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions