Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primăria Tuzla își mută activitatea în online și închide ușa pentru public

Published

on

După ce în județul Constanța s-au înmulțit cazurile de infectări cu noul coronavirus, doar în Primăria Constanța fiind confirmați peste 10 funcționari, conducerea administrației locale din Tuzla a decis să suspende activitatea cu publicul și să mute munca în online.

“Locuitorii din Tuzla nu trebuie să intre în panică, decizia de a muta activitatea în online nu trebuie să ăngrijoreze pe nimeni. Nu avem niciun caz de îmbolnăvire în comuna Tuzla, suspendarea activității cu publicul este doar o măsură de prevenție, pentru a evita răspândirea virusului. Acesta este și motivul pentru care îi îndemn pe toți locuitorii comunei Tuzla să respecte măsurile pe care le luăm în perioada stării de alertă, să păstreze distanțarea socială și, foarte important, să poarte masca de protecție atunci când desfășoară activități de orice fel în spații închise și locuri publice”, explică primarul Reșit Taner măsura luată.

Comunicarea între administrația publică locală a comunei și cetățeni se poate realiza prin mijloace electronice, după cum urmează:

Telefon: 0241/747178

Fax:0372/000626

Advertisement

Email: primariatuzla2007@yahoo.com

NOTĂ! În județul Constanța au fost confirmate 380 de cazuri.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions