Connect with us

Actual

Primăria zice că se lucrează! Voi?

Maria Ionescu

Publicat

la

Primăria Constanța are o pagină de Facebook, pe care a postat o mulțime de poze și de filmulețe vizând acțiunea de deszăpezire. Noi, constănțenii care se mișcă zilnic în toate zonele orașului, spunem că utilajele de deszăpezire nu lucrează sau sunt prea puține pentru a putea face față zăpezii care a pus stăpânire pe oraș. Dar, de mai bine de 12 ore, pe această pagină găsim zonele în care au acționat utilajele de deszăpezire. Iată-le: Sensul giratoriu din zona Cora – Brătianu, str. Gheorghe Marinescu, str. Partizanilor,  pe str Zorelelor, Fagetului, Muncel, str.Semanatorului cu str Campului, str Garnicerului, Dorobanților, Onești, Pescăruș, Grozești, pe str. Dezrobirii,  zona străzii Petru Rareș, Utilajele au acționat de dimineață pentru ridicarea zăpezii și pentru degajarea străzilor din zonele: Casa de Cultură, Trocadero, str Vârful de Dor, Pod Butelii. Mai  comentați ceva? Aștept!

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Un tânăr s-a aruncat de pe un bloc din Capitală. Trei negociatori au încercat să stea de vorbă cu el

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, un tânăr în vârstă de 22 de ani a murit după ce s-a aruncat de pe o clădire din Sectorul 2 al Capitalei.

Potrivit jurnaliștilor din București, tânărul a amenințat timp de peste două ore că se va sinucide, fără a oferi nici un fel de detalii celor prezenți la fața locului și care au încercat zadarnic să îl determine să renunțe.

Este vorba despre 3 negociatori sosiți la fața locului, iubita sa, un prieten și psihologul care îl avea sub observație, după cum au precizat jurnaliștii postului de televiziune Realitatea TV.

Acesta a fost urcat de urgență într-o ambulanță aflată la fața locului, unde i-a fost acordat primul ajutor, fiind resuscitat minute în șir. Din păcate, tânărul a pierdut lupta cu viața, medicii fiind nevoiți să declare decesul.

Bărbatul ar fi stat pe această clădire de mai bine de două ore. Acesta nu a revendicat nimic în tot acest timp.

În continuare, nu se cunosc motivele care l-au determinat să facă asta.

Se pare că tânărul era drogat și consuma droguri încă din primul an de facultate. Potrivit postului Antena 3, băiatul fusese abandonat de părinți și a crescut până la vârsta de 14 ani într-un sat din apropierea Bucureștiului. Ulterior a fost angajat ca receptioner în Capitală  și din primul an de facultate consuma droguri. El locuia la căminul de pe care s-a aruncat de 2 ani, cu chirie, era antrenor de fitness și a renunțat la Academia de Studii Economice în anul I.

Foto: Evz.ro

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Centrele comerciale și piețele agro-alimentare din Constanța se pregătesc de controale. Prefectura anunță ample verificări

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Având în vedere evoluția ratei de incidență la nivelul municipiului Constanța, în cursul zilei de astăzi, prefectul Silviu-Iulian Coșa a convocat conducătorii instituțiilor cu atribuții în gestionarea acțiunilor de combatere și control în ceea ce privește răspândirea virusului SARS-CoV-2, la o ședință de lucru în scopul evaluării situației și stabilirii măsurilor necesare. Astfel, s-a decis ca în perioada 5 – 8 martie 2021, să se organizeze echipe mixte de control, constituite din reprezentanți ai structurilor MAI și ai DSP, pentru activități de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Activităţile desfășurate de echipele mixte, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă vor viza, centrele comerciale și piețele agro-alimentare, scopul fiind prevenirea răspândirii virusului  SARS-CoV-2.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

(VIDEO) Ciocnire în lanț la Casa de Cultură. Traficul este îngreunat

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

 

În cursul zilei de azi, în jurul orei 13.50 a avut loc un eveniment rutier în zona Casa de Cultură din Constanța, în care au fost implicate mai multe autoturisme. Este vorba despre o ciocnire în lanț care s-a produs pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Potrivit martorilor oculari, în acest accident au fost implicate trei autoturisme, dintre care unul ce aparține unei Școli de șoferi.

Se pare că acest eveniment rutier nu a fost înregistrat ca accident, rămânând o simplă tamponare.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: