Politica

Primărie Constanța cumpără echipamente informatice. Vezi cât plătește pentru module de expansiune fibră optică!

iun. 08, 2017 Mihaela Tîrpan

Primăria municipiului Constanța intenționează să achiziționeze diverse echipamente informatice, module de expansiune fibră optică. Mai exact, administrația locală urmează să cumpere 2 (două) module de expansiune (necesare interconectării optime a echipamentelor) plus cablurile necesare. Tip transceiver suportat SFP+, viteză conexiune 10Gbps. Număr transceiver-e suportate 4. Cabluri 10Gb Ethernet, Direct Attach Copper Cable, format SFP+, 4 buc., lungime maximă 50 cm. Acest modul este necesar pentru switch HP A5800. Codul modulului de la producător este JCO91A, iar al switch-ului este JC105A. Garanția produselor va fi de minim 3 ani.

Valoarea totală estimată fără TVA este de 23.230,57 lei fără TVA. Condițiile impuse pentru comandă se referă la termenul de livrare, care trebuie să fie de maxim 30 de zile calendaristice de la data transmiterii comenzii. În ceea ce privește criteriile de adjudecare, atribuirea achiziției se va face pe baza criteriului “prețul cel mai scăzut” și care respectă cerințele impuse în datele tehnice.

Termenul limită de primire a ofertelor este 14.06.2017

Informații suplimentare: Oferta va fi transmisă până la data de 14.06.2017 ora 16.00, scanată la următoarele adrese de e-mail: cristina.toma@primaria-constanta.ro și adriana.stamat@primariaconstanta.ro precum și în original, prin poștă, la adresa Primăria municipiului Constanța, bd. Tomis nr. 51, în atentia Serviciului Informatizare, persoană de contact Toma Cristina Laura.

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!