Connect with us

Politica

Primarii cer salarii mai mari. Ce le transmite premierul Ciucă

Published

on

Premierul Nicolae Ciucă a declarat miercuri, după întâlnirea cu primarii din Asociația Municipiilor, că legea salariilor se află în analiză la CCR.

„Există o lege care a fost aprobată în Parlament, a fost contestată, se află în analiză la CCR și odată ce va exista o decizie a CCR vom proceda în conformitate cu aceasta”, a spus Ciucă.

Totodată, premierul a spus că în cadrul întâlnirii nu au fost discutate aspecte legate de programul Anghel Saligny.

„Au fost discutate aspectele legate de implementarea PNRR, de descentralizarea și asumarea implementării prin PNRR, precum și a celor prin Cadrul financiar multianual 2021-2027”, a adăugat premierul.

Primarii cer din partea guvernanților venituri mai mari, odată cu aprobarea legii de salarizare. Propunerea legislativă va fi dezbătută și votată în zilele de urmează de CCR.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!