Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

Primarii PSD din Constanța dezvăluie adevăratul scop al mitingului de sâmbătă. Ce spun Soare și Petre

Published

on

Doi primari social democrați din județul Constanța par să nu ia în seamă atitudinea mult prea serioasă de la centru. Mitingul este privit în județul Constanța cu multă relaxare, doi dintre primarii PSD au postat, în urmă cu doar câteva minute, un mesaj prin care spun lumii care este adevăratul scop al mitingului de sâmbătă.

“Pe surse:
Mitingul PSD este organizat pentru a sărbători victoria Simonei Halep la Roland Garros”, a scris Marius Liviu Petre, primarul comunei Peștera, pe pagina sa de Facebook. La scurt timp, același mesaj a apărut și pe profilul de Facebook al primarului din Siliștea, Mihai Soare.

Concluzia este una singură: Dincolo de încrâncenarea de la centru, în teritoriu oamenii privesc relaxat orice activitate li se transmite să execute în numele partidului.

Citiți și:

(document) Activul PSD Constanța, la raport! Liste, calcule și… 7.480 de oameni la mitingul din 9 iunie

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions