Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primarul care susținea betoanele pe plaja din Corbu și-a făcut bagajele și pleacă de la PMP pentru a candida din partea PSD

Published

on

vasile luminare corbu

Pentru că alianța din PSD și PNL au anunțat devansarea alegerilor locale din septembrie în iunie, au mișcările pe plan politic. Unul dintre primii aleși locali care au anunțat că schimbă tabăra este primarul comunei Corbu, Vasile Lumînare, care a anunțat că va trece de la PMP la PSD și va candida pentru un nou mandat din partea social-democraților.

Interesant este de spus că același primar Lumînare a pledat public, în urmă cu doi ani, în favoarea proiectului de betonarea plajei de la Corbu, de construire a 18 imobile de mari dimensiuni, mascate sub umbrela unui așa-zis Sat Pescăresc. Cum partidul din care a făcut parte până acum, PMP, a intrat într-o alianță cu USR și Forța Dreptei, formațiuni care s-au zbătut pentru a împiedica ridicarea construcțiilor. În aceste condiții, era evident că Vasile Lumînare nu putea să intre în această alianță.

„Stimați cetățeni,

Au trecut mai bine de trei ani de când am responsabilitatea de a reprezenta această comunitate și cred cu tărie că am reușit să vă demonstrez că, indiferent de circumstanțe, binele comunității a fost factorul determinant în deciziile pe care le-am luat.

Advertisement

Doresc să vă aduc la cunoștință faptul că voi continua acest mandat în calitate de membru PMP, urmând ca la alegerile locale din data de 9 iunie să candidez pentru funcția de primar din partea organizației PSD, având susținerea întregii mele echipe, a domnului viceprimar, Halici Vasile și a organizației județene PSD.

Vă asigur de toata determinarea mea de a continua munca pe care am început-o și care, vizibil, indică o direcție ascendentă a lucrurilor bine făcute.

Îmi doresc să fiți de acord cu această schimbare, să mă susțineți în continuare și sa fiți convinși că un partid puternic la nivel național, va aduce întotdeauna beneficii la nivel local în favoarea dumneavoastră, a locuitorilor comunei Corbu.“, a scris pe Facebook, Vasile Lumînare, primarul comunei Corbu.

Citește și:

(VIDEO) Sat pescăresc din betoane pe plaja de la Corbu! Negoi (USR): „Cum a fost posibil să apară astfel de construcții?“

Advertisement

Lovitură pentru societatea care ridică un complex rezidențial în zona plajei Corbu. Tribunalul a anulat autorizația de construire

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions