Conecteaza-te cu noi

Administratie

Chițac, mesaj pentru cetățeni: „Ar trebui să privească partea plină a paharului, și anume că se lucrează în Constanța!“

Published

on

chitac tabacarie

Primarul Vergil Chițac îi îndeamnă pe cetățeni ar trebui să privească partea plină a paharului, și anume că se lucrează în Constanța! De aceea, el spune că disconfortul pe care îl semnalează unii cetățeni, din cauza simplei desfășurări a lucrărilor pentru o serie de proiecte extrem de benefice pentru oraș, încă reușește să îl surprindă.

Primarul Constanței mai afirmă că, până în 2021, majoritatea proiectelor au fost doar pe hârtie.

„Unele la stadiul de proiect, cum au fost marile bulevarde, altele la stadiu de intenție, fără nimic concret. Ne-am apucat de toate deodată, pentru că am reușit să accesăm fonduri europene. Altfel n-am fi putut face nici măcar 10% din ceea ce am făcut și vom mai face în continuare.

Nu e de mirare că, de-a lungul celor doi ani de șantiere care au creat disconfort, cetățenii s-au plâns și s-a creat nemulțumire. Schimbarea rețelei de transport și distribuție a apei calde și a agentului termic a trebuit executată mai întâi și după am trecut la asfaltarea bulevardelor. În același timp a fost schimbată și rețeaua de apă și canalizare. Altfel nu aveam cum să facem. Sper că acum, când se văd rezultatele, lumea să înțeleagă că efortul nu a fost în zadar. Pentru că am redus pierderile de apă din rețeaua de termie, gigacaloria a fost ieftinită cu 100 de lei și, pe măsură ce înlocuim și restul de rețea, prețul va scădea treptat.

Advertisement

Nu am fost niciodată adeptul planurilor doar pe hârtie și nici al promisiunilor care dau bine! Ceea ce se materializează contează pentru cetățeni, așa că pe mine asta mă preocupă! Datoria mea este să ofer calitate, proiecte trainice, asupra cărora să nu trebuiască să ne mai întoarcem peste ani ca să le peticim!

Disconfortul pe care îl semnalează unii cetățeni, din cauza simplei desfășurări a lucrărilor pentru o serie de proiecte extrem de benefice pentru oraș, încă reușește să mă surprindă. Aș vrea să înțelegem cu toții că ar trebui să privim partea plină a paharului, și anume că se lucrează în Constanța! Că avem inițiativă și nu vrem să lăsăm lucrurile la voia întâmplării! Doar astfel o să ajungem să privim Constanța ca pe un oraș de care suntem mândri.

Continuăm să ne implicăm activ, indiferent de percepția celor care refuză să vadă perseverența și efortul de a îmbunătăți zi de zi orașul!“, spune Vergil Chițac.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions