Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primarul Chițac îi roagă pe constănțeni să participe la recenzare: „De mâine îi invităm în centrele pe care le-am organizat“

Published

on

Primarul Constanței, Vergil Chițac, spune că municipiul a ajuns la un prag de recenzare de 67%. Edilul afirmă că este foarte puțin pentru Constanța și pentru un exercițiu atât de important la care toții sunt datori să răspundă.

„Vă rog frumos să vă întâlniți cu recenzorii și să ajutați statul român să finalizeze acest proces perfect normal și logic, care se desfășoară de sute de ani. Aceasta este una dintre modalitățile pe care le avem la îndemână pentru a ne ajuta societatea să fie mai organizată, mai coerentă, mai sănătoasă. În plus, pe baza acestor date se vor fundamenta viitoarele proiecte de investiții din Constanța. Este în interesul orașului și al nostru, al tuturor, să ne recenzăm și să conturăm cât mai fidel posibil portretul demografic al Constanței.

Dacă vă este mai comod, începând de mâine vă invităm în centrele de recenzare asistată pe care le-am organizat în mai multe puncte din oraș, conform cu harta de mai jos. Puteți ajunge aici în funcție de cum vă permite programul și nu veți mai fi nevoiți să vă întâlniți cu recenzorii la domiciliul dumneavoastră.

În același timp, îi îndemn pe toți cei fără venituri stabile sau pe cei care vor un venit suplimentar să se angajeze ca recenzori. Este o modalitate simplă și eficientă de a ajuta societatea în care trăim și de a fi plătiți pentru acest lucru. Detalii despre cum puteți face acest lucru găsiți aici: https://bit.ly/3ORTwR8“, a declarat Chițac.

Advertisement

Iată locațiile unde vă puteți recenza:

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions