Connect with us

Politica

Primarul liberalilor din comuna Mihail Kogălniceanu, la braț cu social democrații din Nicolae Bălcescu. Promovează programul electoral al candidatului PSD pentru Primăria din localitate

Published

on

După ce trei liberali au fost excluși, aseară, PNL Constanța, un alt ales al liberalilor ar putea să-i urmeze pe Romeo Rezeanu, Horia Călimente și Cristy Baisan.

Ancuța Belu a ieșit pe străzile din comuna Nicolae Bălcescu la braț cu echipa social democraților din comuna Nicolae Bălcescu, cu toții promovând proiectul electoral al candidatului PSD pentru Primărie, Nicolae Ciocănete.

Ancuța Belu nu a răspuns apelurilor telefonice venite din partea “Ordinea.ro”, însă așteptăm punctul de vedere. De asemenea, este așteptat și un punct de vedere al conducerii PNL Constanța. Nici Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța nu a răspuns apelurilor noastre.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!