Actual

Prins după ce a furat poşete din restaurant, în staţiunea Mamaia

mart. 16, 2018 Maria Ionescu

În urmă cu câteva zile mai exact pe data de 7 martie a.c., într-un restaurant din staţiunea Mamaia a avut loc un eveniment care a fost cercetat de către poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale (atât cei de la poliţia staţunii, cât şi cei de la poliţia municipiului Constanţa). Ei fuseseră anunţaţi că s-a comis o infracţiune de furt și tentativă de furt, din incinta unei societăți comerciale. Respectiv, dintr-un vestiar folosit de către angajaţii restaurantului dispăruseră două poşete de damă.

Câteva zile mai târiu, pe data de 14 martie, acelaşi hoţ a încercat să sustragă şi alte bunuri din acelaşi restaurant din staţiunea Mamaia. De această dată a fost prins şi hoţul, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din localiatatea Cobadin, judeţul Constanţa,  Tănase Mustan.

Polițiștii constănțeni l-au reținut inițial pe individ pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 17 martie a.c., acesta urmează să fie prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!