Actual

Probleme şi cu circulaţia trenurilor pe linia Bucureşti-Constanţa

mart. 18, 2018 Maria Ionescu

Potrivit CFR Călători, trenurile IR 1585 și IR 1587, București- Constanța, vor circula cu întârzieri din cauza problemelor generate de condițiile meteo nefavorabile (chiciura pe linia de înaltă tensiune). Se intervine cu locomotive Diesel.

Pe cale de consecință și trenurile IR 1586 și IR 1588 (formate din garniturile IR 1585 si IR 1587) de la Constanța la București vor circula de asemenea, cu întârzieri. CFR Călători regretă situația creată şi asigură pasagerii că ia toate măsurile operative pentru asigurarea circulaţiei feroviare în condiţii normale de trafic.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!