Actual

Vedeţi pe unde puteţi ajunge în Capitală! A2 este închisă între Bucureşti şi Feteşti

mart. 18, 2018 Maria Ionescu

În judeţele Ialomiţa şi Călăraşi a fost deja prelungit codul de polei până la ora 19.00. În aceste condiţii, iată rutele alternative oferite de către DRDP Constanţa pentru conducătorii auto care se deplasează de la Constanţa la Bucuresti, având în vedere că A2 e închisă până la Feteşti:

Trasee Constanţa București: 1) Constanţa – A2 Constanța – Cernavodă –  Feteşti – DN3A Fetești Lehliu – DN3 Lehliu Bucureşti.

2) Constanța – 2A Constanța – Hârşova – Slobozia – Urziceni – DN2 Urziceni – București

Deocamdată nu se ştie când anume se va redeschide circulaţie pe autostrada A2 de la Bucureşti la Constanţa, dar asta se va întâmpla numai când se va putea circula în condiţii de siguranţă. Şi asta deoarece este vorba despre condiţiile meteorologice total nefavorabile circulaţiei. Fenomenul de “freezing rain” este foarte periculos.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!