Conecteaza-te cu noi

Actual

Procurorul Andrei Bodean, înlocuit de la conducerea DNA Constanța. Vezi pe cine va numi CSM

Published

on

Procurorul Andrei Bodean va fi înlocuit de la conducerea Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul teritoral Constanța. Delegarea în funcția de conducere va fi făcută la ședința Consiliului Superior al Magistraturii, care se va desfășura marți, 6 februarie, cu începere de la ora 11.oo.

Pe ordinea de zi a ședinței se află propunerea de delegare în funcția de procuror șef al DNA Constanța a lui Mihai Alexandru Stanciu, prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

”Punctul 22050/2024 – DELEGARE ÎN FUNCȚIE DE CONDUCERE
1. Propunerea de delegare în funcția de procuror șef al Serviciului teritorial Constanța din cadrul Direcției Naționale Anticorupție a domnului STANCIU MIHAI – ALEXANDRU, prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța (1988/2024)
2. Propunerea de delegare în funcția de procuror militar șef Secție judiciară la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara a domnului colonel magistrat IOANA SILVIU ADRIAN, procuror militar în cadrul acestei unități de parchet
3. Propunerea de delegare în funcția de procuror militar șef Secție urmărire penală la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara a domnului căpitan magistrat DOBRE MIHAI ALEXANDRU, procuror militar în cadrul acestei unități de parchet
4. Propunerea de delegare în funcția de procuror militar șef Secție judiciară la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar București a domnului maior magistrat IANA NICOLETA CECILIA, procuror militar în cadrul acestei unități de parchet (1569/2024)”

Precizăm că Andrei Bodean conduce DNA Constanța din anul 2019.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions