Conecteaza-te cu noi

Actual

Trei tineri din Medgidia au furat diverse bunuri, apoi le-au vândut la centre de fier vechi

Published

on

Trei tineri au fost reținuți de polițiștii din Medgidia după ce au furat diverse bunuri în valoare de 70.000 de lei, iar apoi le-au vândut la centre de colectare.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 2 februarie  a.c., polițiștii Poliției municipiului Medgidia – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, pentru 24 de ore, un minor, de 16 ani, și doi tineri, de 18 ani, respectiv 19 ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat și  tâlhărie calificată.

”În perioada noiembrie – decembrie 2023, aceștia ar fi săvârșit 6 infracțiuni, pătrunzând în locuințele unor persoane fizice sau sediile unor persoane juridice, de unde ar fi sustras diverse bunuri (unelte electrice, obiecte de uz casnic, centrale termice).

Bunurile sustrase ar fi fost ulterior vândute la centre de fier vechi, prejudiciul total fiind de peste 70.000 de lei.

Advertisement

Cei doi tineri, de 18 ani, respectiv 19 ani, ar fi săvârșit faptele în timp ce se aflau sub măsura preventivă a controlului judiciar.”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Cele trei persoane au fost reținute, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere legală.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions