Connect with us

Actual

Proiecție cinematografică inedită pe litoralul românesc. Filmul The Meg (Confruntare în adâncuri) va putea fi vizionat de pe apă

Published

on

Joi, 18 august 2022, între orele 20.30 – 22.30, constănțenii și turiștii au ocazia de a lua parte la un eveniment unicat pe litoralul românesc.  Centrul Cultural Județean Constanța Teodor T. Burada, prin Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin, în parteneriat cu Zoom Beach Constanța vă invită la o proiecție cinematografică care se va transforma într-o experiență senzorială. Intrarea este liberă!

Pe malul mării va fi amenajat un ecran de dimensiuni mari, iar spectatorii vor “trăi” confruntarea cu un monstru din adâncuri, plutind pe paddle-uri, caiace și alte obiecte gonflabile. Participarea este gratuită, iar 35 de paddle-uri vor fi puse la dispoziție, fără costuri, de echipa centrului de sporturi acvatice Wego Kite Spot, situat tot pe plaja ZooM Beach.  Pentru cei care vor să vadă filmul de pe apă, le recomandăm să aibă ținute adecvate. De asemenea, organizatorii anunță că cele 35 de paddle-uri puse la dispoziție gratuit vor fi ancorate în zone prestabilite, totul pentru siguranța participanților. Zona este în apropierea malului unde apa nu depășete un metru adâncime. Cei care doresc să urmărească filmul de pe apă și au propriile caiace, paddle-uri și alte obiecte gonflabile, sunt bine veniți.

În cazul în care doriți să urmăriți The Meg de pe plajă, veți avea la dispoziție o zonă special amenajată ( capacitatea de 50 de persoane).

Despre Meg:  Confruntare în adâncuri este un film de acțiune SF de groază american regizat de Jon Turteltaub. O producție Warner Bros. Pictures și Gravity Pictures. Filmul are la bază cartea Meg: A Novel of Deep Terror, publicată în 1997 de Steve Alten. Pelicula îi are în rolurile principale pe Jason Statham, Li Bingbing, Rainn Wilson, Ruby Rose, Winston Chao și Cliff Curtis și urmărește o echipă de oameni de știință în înfruntarea cu un megalodon (un monstru subacvatic) în timpul unei misiuni de salvare pe fundul Oceanului Pacific.

Advertisement

Trailer oficial – https://www.youtube.com/watch?v=udm5jUA-2bs

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Județean Constanța Teodor T. Burada prin Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin în parteneriat cu Zoom Beach.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement