Connect with us

Actual

(VIDEO) Vama Veche. Fetiță recuperată din largul mării de un salvamar cu skijet-ul

Published

on

O fetiță în vârstă de 10 ani a fost în mare pericol, astăzi, 17 august, în zona stațiunii Vama Veche.

Ea a ieșit la plimbare pe mare cu o barcă pneumatică, dar curenții au purtat-o în larg, aproape de granița cu Bulgaria.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de salvare, respectiv ambarcațiunea Mangalia, SMURD Vama Veche precum și salvamarii.

Potrivit Biroului de presă al ISU Constanța, fetița a fost recuperată de un salvamar cu skijet-ul.

Advertisement

”A fost evaluată de echipajul SMURD. Persoana care a plecat înot după ea (unchiul) a ieșit singură la mal, nu necesită îngrijiri medicale.”, a precizat Oana Manoilă, purtător de cuvânt ISU Constanța.

Persoanele respective au refuzat transportul la spital.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement