Conecteaza-te cu noi

Administratie

Proiectul de modificare a regulamentului parcărilor, varianta PSD, intră azi la vot: Caragheorghe (USR): E întocmit pe genunchi

Published

on

Consilierii locali din Constanța vor trebui să își dea votul, astăzi, pentru proiectul de hotărâre privind modificarea regulamentului parcărilor, varianta propusă de PSD. Liderul consilierilor locali din Constanța ai USR, Dumitru Caragheorghe critică proiectul PSD și spune că aleșii social-democrați au întocmit pe genunchi un regulament al parcărilor și flutură, din nou, steagul ipocriziei, în speranța că vor reuși să capitalizeze politic de pe urma unui proiect infuzat cu populism.

„Aceiași consilieri PSD, care stăteau cuminți în bănci atunci când colegul lor de partid Horia Constantinescu elabora regulamentul parcărilor ce a stârnit atâta indignare în rândul constănțenilor, vor acum să arate că le-ar păsa şi invocă un „minim de respect față de cetățeni“.

Unde era minimul de respect atunci când Horia Constantinescu promova regulamentul cu tarife de 4 lei/oră în Zona 2? Unde era minimul de respect față de cetățeni atunci când același Constantinescu le spunea constănțenilor care criticau tarifele „să mai ia autobuzul“? Soldățeii PSD nu comentau atunci și nici nu aveau „proiecte“ sau alte idei.

Consilierii locali ai PSD rămân în continuare aceeași gașcă de indivizi cărora le este cel mai ușor acum să aplice tactica populismului abject, mizând, din perspectiva lor îngustă, pe faptul că opinia publică are o memorie scurtă. Ca de obicei, când vine vorba despre PSD, realitatea e una şi ce trăiesc şi văd ei este alta.

Advertisement

Cine știe, poate că așa le-a ordonat șeful lor de la partid, Ion Dumitrache, omul care conduce un bolid de 200.000 de euro şi care nu are chef să mai plătească 1 leu pentru o parcare în Zona 2, așa cum propune regulamentul USR și PNL.“, spune Dumitru Caragheorghe.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions