Connect with us

Administratie

Aleșii USR Constanța vor sistem de monitorizare GPS și a consumului de carburant pentru toate autoturismele Consiliului Local

Published

on

Consilierii USR Constanța cer mai multă transparență și eficientizarea în cheltuirea banului public. De aceea, ei au depus un proiect de hotărâre pentru achiziționarea unui sistem de monitorizare GPS și a consumului de carburant a tuturor autoturismelor ce fac parte din parcul auto al Consiliului Local Constanța. Un proiect similar a fost depus şi în decursul acestei veri pentru parcul auto al Primăriei, spun cei de la USR.

Avantajele implementării unui astfel de sistem?

Monitorizare în timp real al fiecărui autoturism, consum de carburant, kilometri parcurși sau orele de funcționare;

Localizare pe hartă a fiecărui autoturism și afișarea în timp real a vitezei de deplasare;

Verificarea istoricului fiecărui vehicul și raportarea imediată a consumului de carburant, trasee, alimentări de carburant și costurile aferente;

Emiterea și transmiterea pe e-mail a foilor de parcurs, informații referitoare la cursele desfășurate sau a diverselor tipuri de alerte (viteză, deconectare echipament, senzori etc.)

„În zilele noastre, o astfel de monitorizare digitalizată reprezintă o soluție de bun-simț. Utilitatea acestor sisteme este dovedită atât în cadrul companiilor private, cât și în alte administrații publice din țară, unde au fost implementate cu succes (Oradea, Arad, Câmpulung), reducerea consumului fiind raportată la tone de combustibil lunar, cu economii de zeci de mii de euro la bugetul local.“, spun cei de la USR Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta