Connect with us

Administratie

Propunere pentru un nou Regulament al lucrărilor edilitare, la Tuzla

Publicat

la

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația locală, republicată, se aduce la cunoștința publică următorul proiect de act normativ:

Proiect de hotărâre privind adoptarea unui regulament privind normele pentru lucrările tehnico – edilitare ce se execută pe domeniul public al localității Tuzla, județul Constanța.

Potrivit art. 7 alin. (2) din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică locală, republicată, “Anunțul referitor la elaborarea unui proiect de act normativ va fi adus la cunoștința publicului cu cel puțin 30 de zile lucrătoare, înainte de supunerea spre avizare de către autoritățile publice…”

Procedura dezbatere: 30 de zile lucrătoare; termen 30.07.2021.

Proiectul de act normative mai sus amintit, cu documentația de bază poate fi consultat:

  • Pe site-ul Primăriei Tuzla, primaria-tuzla.ro
  • La sediul Primăriei Tuzla din Șoseaua Constanței nr. 80A

Proiectul de act normative se poate obține în copie, pe bază de cerere depusă la secretariatul instituției din Șoseaua Constanței nr. 80A.

În conformitate cu prevederile art. 7 alin. (4) din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică locală, republicată, până la data de 01.07.2021, se pot transmite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normative de mai sus/ Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare se vor trimite:

  • Pe adresa primariatuzla2007@yahoo.com;
  • Prin poștă, pe adresa Primăriei Tuzla, Șoseaua Constanței nr. 80A;
  • Depuse la secretariatul Primăriei Tuzla din Șoseaua Constanței nr. 80A.

Materialele transmise vor purta mențiunea:

“Recomandare la – Proiect de hotărâre privind adoptarea unui regulament privind normele pentru lucrări tehnico – edilitare ce se execută pe domeniul public al localității Tuzla, județul Constanța.”

Iată și documentul:

Regulament%20privind%20normele%20pentru%20lucrarile%20tehnico Edilitare%20care%20se%20executa%20pe%20domeniul%20public

 

Comments

comments

Administratie

Constanța. Asistență stomatologică GRATUITĂ pentru elevi, preșcolari și studenți

Publicat

la data de

Scris de

Primăria Constanța anunță că la cabinetele școlare stomatologice din municipiu se poate prezenta orice preșcolar, elev sau student care urmează cursurile unităților de învățământ preuniversitar și universitar de stat din municipiu. Pentru a beneficia de consultații și tratamente gratuite, singura condiție este să prezinte carnetul de elev sau student.

„Copiii pot opta pentru orice cabinet stomatologic, nu există o arondare a acestora pe unități de învățământ. În ceea ce privește siguranța pacienților în timpul consultațiilor și tratamentelor stomatologice, precizăm că au fost luate toate măsurile necesare pentru protejarea sănătății copiilor şi a cadrelor medicale, în contextul pandemiei de COVID-19. Cabinetele medicale școlare stomatologice se află în următoarele unități de învățământ:

Colegiul Național „Mihai Eminescu”

Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu”

Liceul Teoretic „Decebal”

Liceul Teoretic „George Călinescu”

Școala Gimnazială nr.7 „Remus Opreanu”

Colegiul Tehnic „Tomis”

Școala Gimnazială nr.12 „B.P. Hasdeu”

Școala Gimnazială nr.10

Liceul Teoretic „Ovidius”

Liceul Teoretic „Lucian Blaga”

Grupul Școlar „Miron Costin”

Universitatea „Ovidius”

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Bun în toate, vicele Rusu inaugurează și Clubul Sportiv Municipal din Constanța

Publicat

la data de

Scris de

Viceprimarul Ionuț Rusu anunțat, în urmă cu câteva momente, inaugurarea Clubului Sportiv Municipal Constanța.

„Emoția de a-i revedea pe marii noștri campioni care vor să ni se alăture într-un nou drum spre performanță a fost incredibilă.  La inițiativa domnului primar Vergil Chițac, a fost inaugurat Clubul Sportiv Municipal Constanța, prilej cu care am avut o primă întrevedere  pentru a stabili direcțiile strategice de dezvoltare ale sportului constănțean. Investițiile în copii, infrastructura și promovarea sportului ca model pentru o viață sănătoasă și susținerea tinerilor antrenori reprezintă primele obiective identificate. Conducerea executivă a CSM, reprezentată de domnul președinte Andrei Talpeș, va avea o misiune grea, dar nobilă. Sunt multe comunități în lume care au reușit o dezvoltare exponențială atât din punct de vedere social, cât și economic prin direcționarea resurselor către sport. Exemplele de bună practică, precum și experiențele campionilor noștri ne vor ajuta ca performanțele sportive constănțene să reapară cât de curând. Competițiile sportive vor reapărea și ele. Turismul sportiv va fi stimulat prin crearea de evenimente la începutul și la sfârșitul sezonului estival. Vom promova programe care să încurajeze atât sportul de masă, cât și pe cel de performanță. Tendința spre adicție digitală poate fi estompată doar prin sport. Caracterele se clădesc prin sport. “A fi cel mai bun” se învață prin sport. Dincolo de bucuria victoriilor care vor urma în competițiile profesioniste, sprijinul acordat copiilor pentru a face sport organizat va fi esențial.“, a spus Ionuț Rusu.

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Primăria Constanța își propune să crească gradul de încredere al cetățenilor în administrația publică locală

Publicat

la data de

Scris de

Primăria Constanța a publicat pe site-ul său care sunt obiectivele generale ale administrației publice locale în acest an. Printre acestea se numără „Creșterea gradului de satisfacție al cetățenilor și a încrederii administrația publică locală“, „Creșterea calității vieții și a bunăstării cetățenilor din municipiul Constanța prin implementarea de proiecte finanțate din fonduri europene nerambursabile“, „Digitalizarea relației cu cetățenii prin depunerea de solicitări electronic și eliberarea răspunsului semnat electronic“, „Modernizarea infrastructurii tehnico-edilitare de salubrizare și reamenajarea spațiilor verzi în vederea asigurării calității factorilor de mediu și sănătate a cetățenilor“, „Creșterea gradului de siguranță și de protecție a cetățenilor, în colaborare cu Poliția Națională, prin supravegherea inteligentă a orașului astfel încât să se reducă numărul incidente/abateri“.

Cu alte cuvinte, cei din Primăria Constanța ne promit că la finele acestui an vom duce o viață mai bună în oraș.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: