Conecteaza-te cu noi

Politica

Protest al sindicaliștilor în fața sediului Ministerului Energiei: „Stop jafului și opriți mafia din energie și gaze naturale“

Published

on

Sindicatele din Energie au protestat astăzi în fața sediului Ministerului Energiei împotriva  creșterii prețurilor energiei electrice și gazelor naturale. Protestul a fost organziat de Federaţia Sindicală a Siderurgiștilor Metarom și sindicatele din cadrul ALRO S.A – Sindicatul Liber Aluministul, Sindicatul Liber Alro, Sindicatul Prelucrarea Aluminiului, Sindicatul Alro Product, Sindicatul Alum Tulcea și U.S.T Cartel Alfa Filiala Olt.

„Solicităm Primului Ministru domnul Nicolae Ciucă , Ministrului Energiei domnul Virgil Popescu să explice națiunii române care sunt motivele care au generat scumpirea prețurilor la energie electrică și gaze naturale (ce a stat la baza majorării acestora). Dorim revenirea prețurilor la energie electrică și gaze naturale atât pentru industrie cât și pentru populația din România, la prețurile existente înaintea acestei majorări pe care o considerăm nejustificată”, spun sindicaliștii într-un comunicat.

Sindicaliștii mai afirmă că s-au săturat de facturi exorbitante la energia electrică și gazele naturale, „emise fără nici o acoperire sau justificare, decât aceea de a îmbogăți o gașcă de oameni a căror lăcomie depășește orice imaginație”.

Sursa: stiripesurse.ro

Advertisement

Sursa foto: facebook.com/europapressro

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions