Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Proxeneţi şi traficanţi de droguri reţinuţi de DIICOT

Published

on

La data de 22.05.2016 şi 23.05.2016 procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor ENACHE DĂNUŢ, TIMOFTE ANDREI-CRISTIAN, TIMOFTE LELI, TIMOFTE ANCA-LIVIANA, TIMOFTE COSMINA-LUMINIŢA, NICOLA IULIAN-RĂZVAN şi RUSU-BÎRLĂ DANIEL-MARIAN pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism. Inculpaţii urmează să fie prezentaţi Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că începând cu luna noiembrie 2015, inculpatul ENACHE DĂNUŢ a constituit împreună cu inculpaţii TIMOFTE ANDREI-CRISTIAN, TIMOFTE LELI, TIMOFTE ANCA-LIVIANA şi TIMOFTE COSMINA-LUMINIŢA, un grup infracţional organizat, la care pe parcurs au aderat şi pe care l-au sprijinit inculpaţii NICOLA IULIAN-RĂZVAN şi RUSU-BÎRLĂ DANIEL-MARIAN, în scopul comiterii infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism pe raza judeţelor Constanţa şi Sibiu.

În urma cercetărilor efectuate în cauză a rezultat că inculpaţii au recrutat, transportat, adăpostit şi exploatat sexual, în apartamente închiriate în municipiul Constanţa şi ulterior în municipiul Sibiu, mai multe persoane de sex feminin, minore şi majore, obţinând beneficii materiale din practicarea prostituţiei de către acestea.

La data de 22 mai 2016 procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au efectuat un număr de 14 percheziţii domiciliare, dintre care 12 în judeţul Constanţa şi 2 în Sibiu.

Cu ocazia percheziţiilor efectuate în cauză au fost depistate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor substanţe pulverulente şi vegetale susceptibile a fi droguri, seminţe de canabis, o instalaţie pentru cultura de canabis, 3 arme cu aer comprimat, o cagulă, echipamente IT, 11 telefoane mobile, precum şi înscrisuri de interes pentru cauză.

Cercetările au fost efectuate cu sprijinul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sibiu şi Inspectoratelor de poliţie judeţene Constanţa şi Sibiu.
Acţiunea a fost realizată cu sprijinul poliţistilor de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi Brigada Mobilă de Jandarmi TOMIS Constanţa. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions