Connect with us

Administratie

PSD Constanța dă de pământ cu primarul Vrabie de la Medgidia și îl cheamă în instanță pentru demiterea viceprimarului

Published

on

Biroul Permanent al Organizației Județene PSD Constanța a luat act de noul abuz al primarului municipiului Medgidia, Vrabie Valentin care, în ziua de 29 aprilie a.c. a convocat o ședință “extraordinară” de Consiliu Local, având ca unic scop demiterea din funcția de viceprimar al municipiului al doamnei Luminița Vlădescu.

Se constată o continuitate gravă și păguboasă a comiterii abuzurilor din partea primarului Vrabie, care va trebui să răspundă – încă o dată – în justiție, pentru faptele sale.

PSD Constanța își menține sprijinul pentru doamna Luminița Vlădescu, vicepreședinte al PSD Constanța, a cărei unică “vină” este de a se fi opus modului despotic și la limita legii în care Vrabie Valentin înțelege să conducă un municipiu de mărimea și importanța Medgidiei.

Biroul Permanent al Organizației Județene PSD Constanța a decis de asemenea, prin vot, excluderea din partid și retragerea sprijinului politic pentru Romeo Alin Trifan, consilier în Consiliul Local Medgidia. (comunicat de presă PSD Constanța)

Amintim că edilul din Medgidia a convocat aleșii locali în ședință și le-a cerut votul pentru demiterea viceprimarului Luminița Vlădescu. Vrabie l-a propus pe Nicolae Păun de la ALDE pentru postul de viceprimar.

Detalii găsiți într-un articol Ordinea.ro:

Planul lui Vrabie a reușit. Vlădescu, înlocuită din funcția de viceprimar

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!