Conecteaza-te cu noi

Administratie

Planul lui Vrabie a reușit. Vlădescu, înlocuită din funcția de viceprimar

Published

on

În cele din urmă, planul lui Vrabie a funcționat. Având majoritatea în Consiliul Local, primarul Valentin Vrabie a reușit să o demită din postul de viceprimar pe Luminița Vlădescu. Și asta doar pentru că social democrata „a îndrăznit“ să nu asculte orbește de el. În favoarea proiectului de demitere a Luminiței Vlădescu s-au pronunțat 14 consilieri locali, iar un vot a fost nul. În locul Luminiței Vlădescu a fost ales Nicolae Păun (ALDE). Acesta a spus că îl surprinde propunerea lui Vrabie ca să fie viceprimar și că acceptă cu onoare. Singurul consilier de la PSD care a fost prezent la ședință a fost Alin Trifan. Amintim că primarul din Medgidia a decis schimbarea din funcție a Luminiței Vlădescu după ce aceasta a declarat presei că a fost agresată fizic și verbal de Vrabie. Totul s-a petrecut în urmă cu șase zile. A doua zi, Vrabie a inițiat un proiect de hotărâre pentru înlocuirea Luminiței Vlădescu, cu scopul de a-l înscrie pe ordinea de zi a unei ședințe extraordinare a Consiliului Local.

Vrabie a spus că „declarațiile viceprimarului municipiului Medgidia în media au afectat grav imaginea municipiului Medgidia și a instituțiilor publice de interes local, a pus într-o lumină atât administrația publică locală a municipiului Medgidia, cât și instituția viceprimarului”.

Citește și:

Fața de gabor a lui Valentin Vrabie. Vrea să o demită pe Vlădescu pentru ”atitudinea de răzvrătire”

Advertisement

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions