Connect with us

Politica

PSD Constanța, sprijin necondiționat pentru Liviu Dragnea

Published

on

Conducerea PSD Constanta s-a întrunit duminica in sedinta Biroului Politic Județean pentru a discuta cum se va poziționa filiala constănțeana la Congresul anunțat pentru luna Martie.

La finalul discuțiilor, liderul PSD Constanta, fostul ministru al Transporturilor din Guvernul Tudose, Felix Stroe, a anunțat ca “PSD Constanta ii acorda susținere necondiționată pentru actualul președinte al partidului, Liviu Dragnea”.

“PSD vrea și își propune ca toate instituțiile de forță din țară, parchetele, să acționeze cu respectarea Constituției”, le-a transmis liderul PSD Constanta colegilor săi.

Alte teme ale ședinței au fost date de faptul că social democrații își propun să se facă vizibili pe rețelele de socializare, recomandarea conducerii de la județ fiind aceea ca fiecare filială locală să își facă pagină de Facebook de unde să comunice activitatea din localitate. De asemenea, s-a cerut sprijin pentru viceprimarul municipiuluu Medgidia, Luminița Vlădescu, pe care primarii o văd singură în “disputele” cu primarul Vrabie. Mai mult, liderilor de la județ li s-a reproșat lipsa fondurilor pentru proiecte și acordarea sprijinului financiar pentru administrațiile liberale, de exemplu, deși guvernarea aparține PSD și ALDE.

Amintim ca Dragnea a anunțat ca va fi organizat un Congres in luna Martie.

Același Dragnea a fost cel care a coordonat modificările în structura Guvernului condus de Viorica Dăncilă în momentul în care Stroe a fost eliminat din calculele noului Executiv. Acum, social democrații constănțeni îi acordă votul lui Dragnea pentru a continua coordonarea activității Partidului Social Democrat…

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!