Connect with us

Politica

PSD îi cere lui Niculae Bădălău să demisioneze din partid

Published

on

niculae badalau

Social-democrații îi cer baronului Niculae Bădălău să demisioneze din partid după ce procurorii DNA l-au reținut pe vicepreședintele Curții de Conturi pentru dare de mită. Deși a fost susținut de către PSD în această funcție, acum social-democrații îi cer lui Bădălău să își dea demisia. El va fi dus astăzi la Curtea de Apel cu propunere de arestare.

„PSD consideră că în contextul în care DNA a început o anchetă penală și a dispus reținerea domnului Niculae Bădălău, acesta nu își mai poate continua activitatea la Curtea de Conturi a României. Prezența sa în această funcție ar afecta grav credibilitatea instituției. De aceea, demisia sa ar reprezenta cea mai bună cale pentru protejarea imaginii unei instituții fundamentale a statului român.”, arată un comunicat al PSD.

Amintim că, vicepreședintele Curții de Conturi și fost ministru al Economiei, Niculae Bădălău, a fost reținut pentru 24 de ore de procurorii DNA pentru trafic de influență. Fostul ministru a fost chemat, duminică seara, la sediul Direcției Naționale Anticurupție, pentru a fi audiat într-un dosar de corupție. Bădălău este fost deputat PSD, fost senator, prefect de Giurgiu și, pentru un an, ministru al Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

Sursa foto: Facebook

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta