Conecteaza-te cu noi

Politica

PSD începe să strângă semnături de la populație pentru plafonarea prețurilor la energie

Published

on

PSD începe o campanie de strângere de semnături de la cetățeni pentru plafonarea prețurilor la energia electrică, a anunțat luni Radu Oprea, purtătorul de cuvânt al partidului. Semnăturile vor fi strânse ”pentru a sensibiliza parlamentarii de la alte partide”, a mai spus Oprea. Campania dusă de PSD vine pe fondul creșterii din ultimele luni a prețurilor la energia electrică și la gaze atât în România, cât și pe plan european. Premierul Cîțu a declarat la rândul său că nu exclude o astfel de soluție.

Amintim că senatorul de Constanța al PSD Felix Stroe a declarat, zilele trecute, că social-democrații propun un proiect de lege privind plafonarea pentru o perioadă de șase luni, la o medie pe ultima jumătate de an, a prețului la energie, electrice și gaze. Stroe a spus că Guvernul Cîțu trebuie să urmeze exemplu altor state democratice din vestul Europei care au aplicat aceeași măsură. El a afirmat că situația este agravată de lipsa măsurilor pe care guvernul ar trebui să le ia, pentru protejarea propriei populații, așa cum deja au procedat alte guverne europene!

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions