Conecteaza-te cu noi

Politica

PSD, părăsit de tot mai mulți membrii. Organizația de tineret din Murfatlar a trecut la PNL

Published

on

pnl murfatlar

Alegerile făcute de șefii PSD Constanța pentru funcțiile publice din județ par să îi îndepărteze pe oameni și mai mult de partid. După ce aproape întreaga organizație a PSD Valu lui Traian a trecut la PNL, acum social – democrații mai primesc o lovitură. Organizația PNL Murfatlar anunță pe această cale că organizația de tineret a PSD din Murfatlar a decis să îi părăsească pe social democrați și să se alăture echipei peneliste.

„După ce ieri întreagă organizație PSD Valu lui Traian a luat aceeași decizie, astăzi a venit rândul tinerilor PSD din orașul nostru să vină în echipă alături de actualul primar al localității, George Cojocaru și de candidatul la președinția Consiliului Județean Constanta, Florin Mitroi.

La baza acestei decizii a organizației de tineret stă faptul că în ultimii ani inițiativele acesteia nu au fost susținute de PSD, care nu a reușit să îi implice membrii într-un proiect viabil. Mai mult decât atât, consilierul local PSD Butnaru Mihai, și el membru al organizației de tineret la momentul numirii în funcție, a fost pe tot parcursul mandatului un susținător al proiectelor de dezvoltare a orașului inițiate de actualul primar.

Acum, la inițiativa lui Butnaru, peste 150 de tineri au decis să părăsească un partid în care nu se mai regăsesc și să vină alături de PNL. Le mulțumim pentru curaj și asumare și le garantăm că alături de noi vor fi implicați în viață comunității.“, se arată într-un comunicat al PNL Murfatlar.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions