Conecteaza-te cu noi

Politica

PSD și PNL au respins proiectul USR privind abrogarea pensiilor speciale pentru primari

Published

on

PSD și PNL și-au dat mâna din nou în Parlament, mai exact în Comisia juridică din Camera Deputaților, unde au votat un raport de respingere a proiectului inițiat de USR care viza abrogarea pensiilor speciale pentru primari, viceprimari, președinți și vicepreședinți de consilii județene. Pentru raportul de respingere a proiectului de lege au votat 15 deputați, șase s-au exprimat împotrivă şi doi s-au abţinut. Camera Deputaților este prima cameră sesizată în cazul acestui proiect de lege.

Liderul deputaților USR Ionuț Moșteanu a acuzat PNL că votează cot la cot cu PSD și că răspunde în fața baronilor locali.

„Prin responsabilitate, PNL pare că a înțeles responsabilitate în fața baronilor. În Comisia Juridică, PNL și PSD au votat astăzi împotriva proiectului USR de eliminare a pensiilor speciale pentru primari și președinți de Consilii Județene. Un vot care vine în condițiile unei inflații de 6.3%, cea mai mare de la intrarea României în UE. Un vot în total dispreț față de nevoile reale ale românilor. Nu baronii trebuie mulțumiți astăzi. Aștept de la PNL să revină în România reală. Să vină la masa negocierilor pentru votarea Guvernului Ciotloș, să oprească criza politică declanșată de Florin Cîțu, să dăm României un Guvern stabil și să renunțe la voturile alături de PSD pentru noi privilegii.“, notează Moșteanu pe Facebook.

Sursa: ziare.com

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions