Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

PSD-ul face un serviciu incredibil PNL-ului la Mangalia. Ozzy Menabit, MAZILIT din Consiliul Local

Published

on

Ozgun Menabit a fost exclus din PSD și își pierde și mandatul de consilier în cadrul Consiliului Local Municipal Mangalia. În acest sens, politic vorbind, PSD-ul face un serviciu incredibil PNL-ului la Mangalia, având în vedere că Menabit era una din cele mai importante voci împotriva primarului Cristian Radu și a majorității liberale.

“Am auzit că am fost exclus din PSD. Eu nu am fost informat despre acest aspect în mod oficial și sper să se respecte cadrul legal. Dincolo de acest aspect, PSD nu mai există la Mangalia, singurul care mai făcea ceva, singurul care mai spunea câte ceva despre tot ceea ce se petrece la nivelul administrației municipiului eram eu… Îi asigur pe toți cei care au comentarii de făcut că Ozgun Menabit nu face bișniță, trafic de influență și vânzare de oraș”, a declarat consilierul Ozgun Menabit pentru Ordinea.ro.

Dezvăluiri din activitatea primarului Cristian Radu

Ozgun Menabit a publicat pe Facebook dovezi că Marilena Dragnea de la PSD a fost angajată, printr-un blat, consilier juridic la Primăria Mangalia, condusă de liberalul Cristian Radu. El a susținut în postările sale că PSD-ista angajată de PNL-iști și-ar fi încasat salariile fără a fi văzută la locul de muncă, amintind în acest context că Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, a fost condamnat și se află în închisoare tot pentru o angajare fictivă. Cu siguranță, remarcile lui Menabit au deranjat niște sensibilități la PSD, partidul hotărând să se despartă de activistul civic.

Reamintim că Ozghiun Menabit a devenit consilier local la Mangalia în anul 2016, fiind cooptat din societatea civilă, în ultimul moment. Potrivit informațiilor vehiculate în mediul politic mangaliot, PSD-ul a refăcut în ultima clipă lista de consilieri, pentru a-l include pe activistul civic în propunerile partidului pentru CL Mangalia. Având în vedere acest profil civic, lui Menabit i s-a permis o atitudine mai rebelă, de multe ori contrară liniei politice a PSD-ului. Totul până într-o zi, când a fost exclus din partid.

Despre toate acestea, vă invităm să citiți, mai târziu, “povestea” din spatele mazilirii din PSD a lui Ozgun Menabit, scrisă chiar de el însuși într-un articol de opinie în Ordinea.ro.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions