Connect with us

Stiri

Punct final al festivalului Caruselul Cooltural

Maria Ionescu

Publicat

la

Cel mai mare festival cultural desfăşurat vreodată la Constanţa, Caruselul COOLtural, o experienţă de excepţie, a ajuns la final! Un concept extraordinar a fost pus în practică şi organizat, la iniţiativa Primăriei Municipiului Constanţa, de către Asociaţia Culturală „Mişcarea teatrală pentru educaţia tineretului“, în perioada 15 iulie – 4 septembrie 206.

Zeci de mii de turişti şi constănţeni au participat la acest eveniment cultural, pentru a aplauda şi a se bucura de elita teatrului şi muzicii româneşti: Horaţiu Mălăele, Maia Morgenstern, Ion Caramitru, Adriana Trandafir, Compania de teatru a lui Dan Puric, Ştefan Bănică şi Trupa Rock’n’Roll Band & the 50’s, Ovidiu Lipan Ţăndărică & Rona Hartner, Stelu Enache şi Panţîru Brass (10 Prăjini), Corneliu Stroe & grupul Balkano, Mahala Rai Banda, Proconsul, Publika, Gaşca Zurli, Vama, Florin Chilian, Ducu Bertzi, Ionuţ Micu, Tango del Mar, Teatrul Ariel din Râmnicu Vâlcea, Teatrul de Stat Constanţa, Universitatea „Ovidius“ din Constanţa, Facultatea de Arte, „Ocolul Pământului în 80 de… minute“ cu Orchestra Festivalului, formată din peste 60 de profesionişti din întreaga ţară, Paula Chirilă, ROA, legendele Festivalului de Muzică Uşoară de la Mamaia şi mulţi alţii.

Arta plastică, sculptura şi arta fotografică au fost şi ele prezenţe insolite în peisajul festivalier, cu ajutorul Asociaţiei „Farul ospitalier“. Constanţa are acum şi un traseu turistic, trei rute de vacanţă gândite pentru turiştii şi constănţenii care doresc să se împărtăşească din atracţii oraşului. Ruta Istorică a fost gândită special pentru cei care vor să viziteze monumentele şi să admire arhitectura oraşului vechi. Ruta Experienţelor a fost organizată pentru cei care doresc să aibă parte de experienţe inedite (teatre, muzee, Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii etc.), iar Ruta Distracţiei oferă idei excelente pentru toţi cei care vor să îşi petreacă momente din vacanţă, cu prietenii, în cluburi, restaurante sau alte locuri de distracţie, pe plaje cu destinaţie specială sau făcând sport.

Mulţi dintre extraordinarii artişti invitaţi au performat pentru prima oară în Mamaia. Şi îşi doresc să o mai facă!

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Gospodăriei de apă Limanu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 septembrie 2020, în intervalul orar 22,00 – 04,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa în orașul Murfatlar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane, cu diametrul de 400 mm, la nivelul conductei de alimentare cu apă, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 15 septembrie 2020, în intervalul orar 09,00 – 16,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți onsumatorii din localitatea Murfatlar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Consumatorii din Agigea și Lazu, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 7 septembrie 2020, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm din localitatea Agigea (zona Dedeman), județul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Agigea și Lazu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: