Conecteaza-te cu noi

Actual

Puteti salva chiar 3 vieti omenesti! Donare de sange la Medgidia!

Published

on

Centrul  Regional  de Transfuzii  Sanguine  Constanta, Spitalul Municipal Medgidia  si Primaria  Municipiului Medgidia organizeaza  sambata 26.11.2016, intre  orele 08.30- 13.30, o actiune de donare de sange. Sunt asteptate toate persoanele sanatoase din Municipiul  Medgidia si localitatile invecinate care doresc sa ii ajute pe pacientii care au nevoie de  tratament transfuzional. Pot dona sange persoane cu varsta cuprinsa  intre 18-65 de ani,cu greutatea peste 50 kg, care nu au suferit de hepatita,TBC, sifilis, ulcer, epilepsie, diabet zaharat, boli de inima. Persoanele  peste 50 de ani sunt  rugate sa aduca de la medicul de familie o adeverinta din care sa reiasa ca nu sunt in evidenta cu boli de inima sau neurologice. Cu doua zile inainte  de donare este interzis consumul de  bauturi alcoolice! In ziua donarii se recomanda  un mic dejun usor si minimum  500 ml lichide. Persoanele care efectueaza o donare completa (450 ml sange) beneficiaza la cerere de: 7 tichete de masa pentru produse alimentare; – o zi libera la locul de munca, in ziua donarii, in cazul donatorilor salariati, o zi scutire de la frecventa in ziua donarii in cazul elevilor, studentilor si militarilor; – decontarea cheltuielilor de transport in comun in ziua donarii intre localitatea de domiciliu/resedinta inscrisa in actul de identitate si localitatea unde se efectueaza donarea de sange. Sunteti asteptati sambata,  26.11.2016,  la Spitalul Municipal Medgidia, cu un act de identitate valabil, intre orele 08.30-13.30. Sangele este  un dar ce nu poate fi inlocuit! Este nevoie  de  mai  multi donatori! Cheama-ti si prietenii! Multumim  anticipat  celor  care  vor  contribui  la  salvarea  de  vieti omenesti!”, a declarat directorul CRTS Constanta, dr. Geandan Memet.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions