Connect with us

Actual

RADET Constanța face angajări. Vezi dacă te încadrezi

Maria Ionescu

Publicat

la

Regia Autonomă de Distribuție  a Agentului Termic  face angajări. Iată ce poziții sunt disponibile:

   – inspector P.S.I. – P.M. (1 post)

Condiții necesare:  – studii liceale, filieră teoretică – profil real sau filieră tehnologică – profil tehnic;   certificat de absolvire și diplomă de studii a cursului în domeniul securității și sănătății în muncă(H.G.1425/2006), – diplomă de studii și certificatul de absolvire a cursului Formare şi evaluare a cadrelor tehnice/personalului de specialitate cu atribuţii în domeniul apărării împotriva incendiilor” – art. 26 din Legea 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor.

Se asigură:  – contract de muncă pentru perioadă nedeterminată,  – salariu atractiv,  – tichete de masă, contravaloare pe card, – condiții bune de lucru.  – constituie avantaj experiența în domeniu.

inspector salarizare(1 post)

  Condiții necesare:  – studii medii/superioare,  – calificare în domeniul resurse umane/salarizare,  – constituie avantaj experiența în domeniu.

Se asigură: – contract de muncă pentru perioadă nedeterminată, – salariu atractiv, – tichete de masă, contravaloare pe card, – condiții bune de lucru.

 – electrician(1 post)

 Condiții necesare: – calificare de electrician, – disponibilitate efectuare ture 12/24, – angajarea se face cu probă de lucru,- constituie avantaj experiența în domeniu. – constituie avantaj deținerea permisului de conducere(categoria B).

Se asigură: – contract de muncă pentru perioadă nedeterminată,  – salariu atractiv,  – sporurile legale (pentru muncă de noapte, weekend și în perioada sărbătorilor legale), – tichete de masă, contravaloare pe card,  – echipament de lucru adecvat postului, – condiții bune de lucru.

 – sudor – (7 posturi)

Condiții necesare: – calificare în meseria de sudor, sudor electric, autogen sau ambele, – angajarea se face cu probă de lucru. Se asigură:  – contract de muncă pentru perioadă nedeterminată,  – salariu atractiv,  – tichete de masă, contravaloare pe card, – condiții de lucru cu echipament adecvat cât și condiții de S.S.M.         

  – instalatori ( 2 posturi)

Condiții necesare: – calificare în meseria de instalator sau lăcătuș mecanic, – constituie avantaj deținerea și a unui atestat de electrician, – constituie avantaj deținerea permisului conducere categoria B.  Se asigură: – contract de muncă pentru perioadă nedeterminată,  – salariu atractiv, – tichete de masă, contravaloare pe card, – echipament de lucru adecvat postului,  condiții bune de lucru.

– deservent utilaj( 1 post)

Condiții necesare: – deținător permis conducere categoriile B și C; – deținător autorizație macaragiu conform R1-2003, – deținător talon pentru vize anuale, valabil, – prezentarea cazierului auto; – angajarea se face cu probă de lucru.

Se asigură: – contract de muncă pentru perioadă nedeterminată,  – salariu atractiv,  – tichete de masă, contravaloare pe card,  echipament de lucru adecvat postului,  – condiții bune de lucru.

 – operator de punct termic (5 posturi)

Condiții necesare:  – absolvent liceu profil tehnic industrial cu sau fără diplomă de bacalaureat sau absolvent școală profesională profil tehnic/industrial, – constituie avantaj experiența similară sau calificarea de fochist, instalator, lăcătuș mecanic, alte meserii asimilate. Program de lucru – în ture 12/24

Se asigură:  – contract de muncă pentru perioadă nedeterminată,  – calificarea la locul de muncă, după caz,  – salariu atractiv, – sporurile legale( pentru muncă de noapte, weekend și în perioada sărbătorilor legale), – tichete de masă, contravaloare pe card, echipament de lucru adecvat, – condiții bune de lucru.

 – muncitor necalificat( 1 post)

Condiții necesare:  – disponibilitate la efort fizic;  – integritate anatomo –funcțională; – rezistență la sarcinile de lucru repetitive;

 Se asigură: – contract de muncă pentru perioadă nedeterminată,  – salariu atractiv,  – tichete de masă, contravaloare pe card,  echipament de lucru și de protecție adecvat postului.

Persoanele care se încadrează în prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 60/2018, au prioritate  pentru posturile care nu necesită calificare de specialitate.

Interviul pentru posturile vacante scoase la concurs va fi susținut în data de 09.09.2019, orele 11:00, la sediul R.A.D.E.T. Constanța din strada Badea Cârțan nr. 14A, parter, sala pentru  Audiențe.

Probele de lucru vor fi susținute în data de 10.09.2019 orele 11:00, la sediul R.A.D.E.T. Constanța din strada Interioară nr. 4, Secția Reparații.

Până la data de 06.09.2019 inclusiv, candidații vor depune la sediul R.A.D.E.T. Constanța din strada Badea Cârțan nr.14A, registratură, parter sau prin email, la adresa office@radet-constanta.ro, următoarele înscrisuri: – cerere de participare la concurs (care va conține date de identificare, adresa de  corespondență și nr. telefon pentru contact), -copie buletin/carte identitate; – copie documente care atestă pregătirea profesională, diplome, etc.                                     

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Primul caz de coronavirus în România

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

 

S-a confirmat primul caz de coronavirus din România! Este vorba despre o persoană din Gorj, care a intrat în contact cu cetățeanul italian.

Horaţiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănărăţii, a confirmat miercuri seara că primul caz de infectare cu coronavirus a fost depistat între persoanele din Gorj care au intrat în contact cu italianul bolnav.

În acest moment se aşteaptă rezultatul analizelor pentru o a doua persoană suspectă de coronavirus.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Ziua Portului Constanţa, la Budapesta

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Astăzi, 26 februarie 2020, s-a desfășurat, la Budapesta, Ziua Portului Constanța, eveniment ajuns la cea de-a XIII-a ediție, devenit de referință în domeniul transporturilor și logisticii.
Evenimentul organizat de CN APM SA la Aquaworld Resort Budapesta, are ca obiectiv menținerea Portului Constanța în atenția transportatorilor din Ungaria, o țară cu o economie în creștere și o piață dinamică și consolidarea relațiilor deja construite cu partenerii din Ungaria și identificarea de noi parteneriate.

Alături de CN Administrația Porturilor Maritime SA, au participat companii de referință de pe platforma portuară – Comvex, Romcargo Maritim, Socep, Silk Route Shipping, TTS, Umex.

Cei peste 130 de invitați din Ungaria – reprezentanți ai porturilor de pe Dunăre, ai terminalelor de containere, companiilor din domeniul transporturilor și logisticii, traderi de cereale au căutat împreună noi posibilități de dezvoltare a afacerilor, soluții la problemele cu care se confruntă, noi parteneri și căi de colaborare eficientă. Directorul general al CN APM SA, Costel Stanca a declarat în deschiderea evenimentului că „România și Ungaria, țări riverane Dunării, au o misiune specială, aceea de a sprijini prin eforturi comune strategia UE pentru regiunea Dunării, obiectivul comun fiind cel de a crește navigabilitatea fluviului ce leagă țările europene dincolo de orice graniță, fie că este politică, economică sau socială, în beneficiul tuturor părților.

Scopul nostru este acela de a construi parteneriate solide cu parteneri din Ungaria și alte țări riverane, și încă o dată, Ziua Portului Constanța la Budapesta este evenimentul perfect pentru a oferi participanților cadrul optim de a-și consolida afacerile cu Portul Constanța, cel mai important hub din Marea Neagră și port de tranzit pentru Europa Centrală și de Est“.

Traficul total de mărfuri dintre Portul Constanța și Ungaria, a fost în 2019, de 2,5 milioane tone, în topul celor mai importante mărfuri fiind combustibilii minerali solizi, cerealele și îngrășămintele chimice și naturale.

Alături de CN APM, în panelul de discuții, au luat parte la dezbateri reprezentanți ai companiilor românești care fac eforturi de a îmbunătăți legăturile dintre Portul Constanța și partenerii ungari.

S-au abordat teme referitoare la perspectivele traficului intermodal pe relația Orientul Apropiat – Portul Constanța – Ungaria, importanța Portului Constanța pe Drumul Mătăsii – Ungaria și modalitățile de îmbunătățire a transportului feroviar pe ruta Constanța – Ungaria.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Președintele Klaus Iohannis a decis: Florin Cîțu, premier desemnat

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

După mai bine de 3 ore de cosultări cu partidele și formațiunile politice parlamentare, președintele Klaus Iohannis a desemnat un nou prim ministru. Este vorba despre Florin Cîțu, ministrul Finanțelor în Guvernul Orban.

”Noi nu ne dorim să blocăm România, ci să mergem mai departe, să rezolvăm problemele României. Am decis deja să fac deja o desemnare pentru a mişca lucrurile.Astăzi am decis să desemnez pentru poziţia de prim-ministru pe domnul Vasile Florin Cîţu, actualmente ministru al Finanţelor, care se va prezenta, sper,  într-un timp scurt în faţa Parlamentului cu o echipă guvernamentală şi cu un program de guvernare”, a declarat preşedintele.

Amintim că premierul Ludovic Orban și-a depus mandatul.

Florin Cîțu a primit avize negative din partea membrilor Comisiilor din Parlament atât în cazul Guvernului Orban I cât și la prezentarea Guvernului Orban II.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: