Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

(Video) Incendiu la un depozit de materiale din Constanța

Published

on

În cursul zilei de azi, a izbucnit un incendiu la un depozit de materiale de pe strada Interioară, nr.3  din Constanța. Potrivit primelor date, ard mase plastice.

La incendiu intervin 3 autospeciale de stingere, 2 din cadrul Detașamentului Palas și una în sprijin din cadrul Detașamentului Port.

Știre în curs de actualizare.

Update: În urmă cu puțină vreme, la fața locului au mai sosit două autospeciale de stingere – una de la punctul temporar de stingere din Kogălniceanu, iar cea de-a doua de la Detașamentul Port.
În total, sunt 5 autospeciale de stingere care lucrează pentru lichidarea incendiului de la depozitul de pe strada Interioară, nr 3.

Din fericire, nu sunt victime.

Update2: Se înmulțesc autospecialele care intervin la fața locului.  Au mai venit o autospecială de stingere în sprijin și autoscara, precum și  2 autospeciale SVSU de la Oil Terminal și Electrocentrale Constanța.
Din primele informații, ar fi vorba de 500 mp de suprafață care arde. Intervin 48 de salvatori dintre care 21 au fost aduși de acasă, din tura liberă.

Din cauza cantității mari de fum degajate, a fost emis mesaj ro alert.

”Atentie! incendiu hala depozitare in municipiul Constanta, str. Interioara 3 , cu degajari mari de fum.
Pentru asigurarea protectiei, ramaneti in incinte, inchideti geamurile si nu va expuneti la fum.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Dobrogea” al judetului Constanta”

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions