Politica

Radu Mazăre: “Nu îmi e dor de România”

mai 17, 2018 Mihaela Tîrpan

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, a fost condamnat, miercuri, la şase ani şi jumătate de închisoare pentru mai multe infracţiuni de abuz în serviciu privind vânzarea unor terenuri din Mamaia la preţuri subevaluate. Într-un interviu pentru Antena 3, fostul primar al municipiului Constanța a declarat decizia pentru viitorul său a luat-o în momentul în care a decis să părăsească România. De altfel, Mazăre a mai declarat și că nu îi este dor de România și că țara a ajuns să fie capturată de către serviciile de securitate, acesta fiind și motivul pentru care a ales să ceară azil politic în Madagascar.

“Decizia la viitorul meu am luat-o în momentul în care am decis să plec din țara asta capturată de către serviciile de securitate și să cer azi politic. Oriunde în lumea largă te duci și spui că ai fost judecat pentru același lucru, în doua dosare diferite, cu doua sentințe diferite, consideră că e ceva cel puțin în neregulă cu sistemul judiciar”, a spus Radu Mazăre la postul de televiziune citat.

Radu Mazăre a mărturisit că indiferent dacă problemele sale din instanță se vor rezolva sau nu, nu vrea să se mai întoarcă vreodată în România.

“Nu, nu mi-e dor de România – nu m-aș mai întoarce”, a spus Mazăre.

Amintim că, tot acseară, Radu Mazăre a transmis jurnaliștilor din România și un comunicat de presă.

Ordinea.ro l-a preluat, vă invităm să îl citiți în linkul de mai jos:

Radu Mazăre se declară uluit de sentința de azi a Tribunalului Constanța: ”Asta-i țară? Asta-i justiție? Asta-i dreptate?”

 

Comments

comments