Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

RAJA. Etapa de înscrieri în concursul de pictură și desen ”Apa este viață” se încheie mâine

Published

on

Etapa de înscrieri în concursul de pictură și desen Apa este viață se încheie mâine, 28 februarie, ora 23.00. Nu rata premiile cool care te așteaptă!

Primăvara bate la ușă oferindu-ne prilejul perfect de a face mai multă mișcare … pe două roți.  Îndrăznește și poți fi chiar tu fericitul câștigător al unei biciclete, trotinete electrice sau al unui hoverboard. Și asta nu este tot: ți-am pregătit și vouchere pentru librăria Cărturești care îți poți îmbogăți colecția de cărți cu autorii tăi preferați.

Tot ceea ce trebuie să faci este să ne trimiți lucrarea ta, în format JPEG sau PDF, pe adresa de e-mail: concurs@rajac.ro, însoțită de  Declarația de consimțământ parental. Detaliile le regăsești pe pagina de Facebook #Concursapaesteviata2023 și pe pagina web www.rajac.ro.

Suntem nerăbdători să vedem cum ți-ai propus tu să Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.

Toate lucrările înregistrate în concurs vor fi publicate, începând cu data de 4 martie, în cadrul unei expoziții virtuale, pe pagina de Facebook RAJA S.A. în două albume, câte unul pentru fiecare categorie de vârstă: 7-11 ani, respectiv 12-16 ani. Creațiile care vor primi cele mai multe aprecieri din partea publicului („Like” sau „Love”) vor fi declarate câștigătoare.

Mult succes tuturor participanților!

Sursa: RAJA Constanța

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions