Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

RAJDP Constanța a reluat lucrările de reabilitare a DJ393 Arsa – Albești – Coroana

Published

on

lupu rajdp

Modernizarea și reabilitarea drumurilor județene continuă. De astăzi, echipele RAJDP Constanța au reluat lucrările de asfaltare pe cel de-al doilea sector al tronsonului de drum județean DJ393 Arsa – Albești – Coroana. Acesta pornește din localitatea Albești, de la intersecția cu drumul județean DJ391 şi se termină la ieșirea din localitatea Coroana. Drumul se află în prezent la stadiu de piatră, pe alocuri chiar şi de pământ, iar în acest moment se execută lucrări de realizare a fundației, prin compactarea solului şi adaos, urmând ca în cel mai scurt timp să fie turnat primul strat de asfalt. Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, precizează că se lucrează la capacitate maximă și a primit asigurări din partea conducerii RAJDP, că investiția va fi finalizată în cel mai scurt timp posibil, pentru ca şi acești locuitori ai județului să beneficieze de drumuri sigure.

„Ne mândrim cu județul nostru, un loc plin de istorie, tradiție, multiculturalism, mistere şi legende strânse de-a lungul veacurilor. O adevărată comoară turistică, care va avea, la fiecare vizită, ceva nou de arătat. Infrastructura de drumuri reprezintă cartea de vizită a oricărui județ. Prima opinie pe care oricine şi-o formează, în ceea ce privește nivelul de dezvoltare al unei regiuni, va fi întotdeauna influențată de starea drumurilor. Continuăm programul de reabilitări și modernizări de drumuri, cu obiective clare şi investiții pe care le vom duce la bun sfârșit.“, a declarat Mihai Lupu.

Conducerea Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța a precizat pentru Ordinea.ro că reluarea lucrărilor de asfaltare pe Drumul Județean 393 Arsa – Albești – Coroana este extrem de importantă, în condițiile sectorul de drum care leagă localitatea Albești de satul Coroana era impracticabil și nereabilitat de mulți ani. Marius Calciu, consilierul directorului general al Regiei, Răzvan Zagon, a declarat pentru Ordinea.ro că ambulanțele ajungeau cu greu în satul Coroana în sezonul rece atunci când ningea.

„Noi credem că în aproximativ trei luni drumul va fi adus de la stadiul de piatră la primul strat de asfalt.“, a spus Marius Calciu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions