Conecteaza-te cu noi

Actual

Razie în zona Gării Constanța, la taximetriștii ilegali

Published

on

În cursul zilei de ieri,  16 februarie a.c., în intervalul orar 12.00- 16.00, polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi – Constanța au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii activităților de taximetrie ilegală în zona Gării Constanţa.

Totodată, polițiștii au acționat pentru depistarea persoanelor care încalcă dispozițiile legale privind ordinea și siguranța publică, precum și identificarea conducătorilor auto care săvârșesc abateri la regimul circulației.

În acest context, polițiștii au controlat zeci de autoturisme și au legitimat 27 de persoane, fiind aplicate 24 de sancțiuni contravenționale, dintre care 14 la OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 7 la Legea 61/1991 privind încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Este vorba despre cei care desfășoară activități de taximetrie fără documente legale, fără a elibera chitanțe sau fără a porni aparatul.

Advertisement

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 8.520 de lei.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions