Connect with us

Stiri

Fără apă potabilă în Cartierul Nou din Valu lui Traian

Maria Ionescu

Publicat

la

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Soarelui, din localitatea Valu lui Traian, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, astăzi – 17 februarie 2020, în intervalul orar 10.30 – 14.00.

În acest timp, nu vor avea apă la robinete consumatorii din Cartierul Nou.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

RAJA S.A. răspunde provocărilor COVID-19

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

A trecut aproape o lună de când RAJA SA a impus primele măsuri de prevenire și de limitare a diseminării virusului SARS-CoV-2, atât pentru angajați, cât și pentru comunitate.

Compania a reușit să se mobilizeze încă de la început și să deruleze toate activitățile curente, chiar și în condițiile distanțării sociale.

“Am găsit soluții, ne-am adaptat din mers, în funcție de predicțiile și de măsurile impuse la nivel național, am creat un plan de răspuns la toate provocările pe care le-am putea întâmpina pe parcursul acestei perioade fără precedent. Prin aplicarea și respectarea Planului specific de continuitate reușim să ne menținem angajații sănătoși și să asigurăm furnizarea serviciilor esențiale în siguranță 24/24.

Păstrăm în continuare legătura cu abonații noștri pe canalele de comunicare telefonice și electronice, străduindu-ne să răspundem cu promptitudine tuturor solicitărilor.”, a precizat Biroul de presă.

În ultimul timp, traficul pe platforma on-line Contul meu RAJA  a crescut. Abonații sunt tot mai interesați de crearea unui cont de client, de achitarea facturilor prin acest sistem, dar și de activarea facturilor electronice.

De aceea, RAJA SA mulțumeşte tuturor consumatorilor care, în această perioadă critică, dau dovadă de responsabilitate și spirit civic.

Asigurarea continuității serviciului de alimentare cu apă și de canalizare depinde de plata la timp a facturilor. Orice perturbare a activității economico – financiare a societății poate genera disfuncționalități  în furnizarea apei potabile și, implicit, asupra stării de sănătate publică.

“De aceea, facem apel către abonați să își achite la termen facturile curente, dar și debitele restante, prin modalitățile de plată puse la dispoziție de către societate, respectiv: casieriile și Contul de client RAJA, transfer bancar, direct debit, Pay-Point, Payzone, Westaco, în incinta magazinelor „La doi Pași” și la unitățile bancare.

RAJA S.A. amintește că serviciile de apă și canalizare-epurare se bazează pe sustenabilitatea socială, financiară și de mediu și face apel la responsabilitatea abonaților săi.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Fără apă potabilă la Aeroportul Mihail Kogălniceanu

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 315 mm, de pe Drumul Național 2A, din localitatea Mihail Kogălniceanu, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, astăzi – 06 aprilie 2020, în intervalul orar 10.00 – 14.00.
În acest timp, nu vor avea apă Aeroportul și Baza militară din Mihail Kogălniceanu.
“Ne cerem scuze consumatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție fac tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Ovidiu: Avarie RAJA pe Şoseaua Naţională. Vezi unde nu este apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe Șoseaua Națională din orașul Ovidiu, RAJA S.A. a fost nevoită să sisteze furnizarea apei potabile, astăzi – 05 aprilie 2020, în intervalul orar 09.00 – 14.00.

Sunt afectatați de lipsa apei abonații situați în perimetrul cuprins de Șoseaua Națională și lacul Siutghiol.

“Ne cerem scuze pentru disconfortul creat utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp mai scurt decât cel preconizat.”, precizează Biroul de presă.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: