Actual

Regia de Drumuri Constanța: „Sunt drumuri desfăcute, dar viscolește și nu este vizibilitate”. Vezi unde se acționează

feb. 27, 2018 Mihaela Tîrpan

Lucian Lungoci, administratorul special al Regiei Județene de Drumuri și Poduri Constanța, transmite că pe timpul nopții, dar și la această oră s-a lucrat pe toate sectoarele de drumuri, utilajele de la fiecare secție din județ acționând pentru deblocarea drumurilor. „Utilajele de la fiecare secție acționează. Sunt drumuri desfăcute, dar viscolește puternic și nu este vizibilitate. Trebuie limitat pe cât posibil traficul rutier, acesta este mesajul pe care dorim să îl transmitem”, informează Lucian Lungoci.

Iată unde transmite Lungoci că se lucrează:

  • Sectia Topraisar pe Potarnichea; Biruinta; Mereni-cobadin; Mereni-Lanurile – Ciocarlia
  • Sectia Băneasa pe Băneasa-oltina; Ion Corvin cernavoda. În cursul nopții senilata baneasa ă preluat din Bugeac un pacient care bause sodă.
  • Sectia cuza vodă pe Medgidia pestera; Medgidia Tortoman; cuza vodă-M Kog; poarta albă ovidiu
  • Sectia Harsova pe Hanu morilor-saraiu-pantelimon; Hanu Morilor-topalu-seimeni-cernavoda
  • Sectia Tariverde pe Mihai Viteazul-corbu; Cogealac-nuntasi

 

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!