Connect with us

Societate

Reprezentație suplimentară la Delfinariul din Constanța

Published

on

Numărul mare al celor care doresc să vină la Delfinariul din Constanța pentru a vedea reprezentațiile delfinilor crește de la o zi la alta. Spre exemplu, marți, conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii a decis suplimentarea reprezentațiilor. Atfel, la Delfinariu toată reprezentația de la ora 11:00 e sold out pe on-line înainte de deschiderea casieriei și s-a decis suplimentarea cu o reprezentație la ora 13:00.

“Am decis o reprezentație suplimentară la ora 13, urmând ca celelalte de la orele 15:00 și 17:00 să se desfășoare normal”, informează conducerea CMSN Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!