Conecteaza-te cu noi

Societate

RetroCinema. Filmul ”Miracolul din Strada 34”, la Centrul ”Jean Constantin”

Published

on

miracolul de pe strada

Consiliul Județean Constanța prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” și  Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” vă invită la RetroCinema miercuri, 21 decembrie, ora 19.30.

RetroCinema face parte din activitatea curentă a Serviciului Coordonare Centrul  Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” și Exploatare a Filmului și  aduce în fața publicului spectator filme vechi, premiate la Oscar, filme de suflet, filme emblematice pentru producția cinematografică a tuturor timpurilor, altfel spus, cinematografia clasică de la Hollywood.

Filmul din această săptămână, Miracle on 34th Street (1947)/Miracolul din Strada 34, este un film clasic de sezon, cea mai credibilă versiune cinematografică a lui Moș Crăciun, pe care vi-l recomandăm în apropierea sărbătorilor de iarnă, cu actori de excepție precum: Maureen O Hara, Edmund Gwenn și mulți alții.

Reamintim că filmul poate fi văzut miercuri, 21 decembrie, ora 19.30 la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”  – B-dul Ferdinand nr.56

Advertisement

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Foto: PlexTV

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions