Connect with us

Politica

Romeo Rezeanu, după excluderea din PNL: “Voi rămâne echilibrat și liberal chiar dacă nu în PNL-ul vostru și ne vom război de pe baricade diferite la următoarele alegeri”

Published

on

Romeo Rezeanu le-a vorbit colegilor săi liberali în cadrul ședinței Biroului Politic, ședință în cadrul căreia a fost și exclus din partid despre problemele pe care le întâmpină organizația liberalilor de la Constanța. “Trag un semnal de alarmă la actuala conducere județeană că în fiecare minut în care conducerea PNL Municipiu și secretariatul general sunt patronate de domnul Muhscină și domnul Boroianu, PNL-ul local moare încet, se transformă într-o formă fără fond, un fel de SRL politic în insolvență morală”, susține Rezeanu și lansează un atac la adresa liderului Organizației municipale a PNL Constanța, George Muschină, despre care afirmă următoarele: “În istoria recentă a PNL-ului local, niciodată nu s-a întâmplat ca șeful organizației Constanța să fie, la doar câteva luni de la alegerea sa, subiect de scandal pe posturile naționale și în presa locală.”

În aceeași ordine de idei, Rezeanu se întreabă “Cum să se apropie antreprenorii, oamenii de afaceri de un partid al cărui lider local este acuzat chiar de asociatul lui de afaceri că i-a dat țeapă, că l-a înșelat…?” și încheie: “Îmi puteți retrage sprijinul politic, dar vă asigur că nu mă voi înclina niciun minut de la principiile mele. Voi rămâne echilibrat și liberal chiar dacă nu în PNL-ul vostru și ne vom război de pe baricade diferite la următoarele alegeri.”

sursa foto: Cuget Liber

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!