Connect with us

Actual

Rudel Obreja va fi eliberat din închisoare: suferă de cancer în stadiu avansat

Published

on

Fostul mare boxer, Rudel Obreja, va fi elibat din închisoare, au decis judecătorii de la Tribunalul Ilfov. Rudel Obreja executa o pedeapsă de 5 ani fiind condamnat în Dosarul ”Gala Bute”.

Conform informațiilor medicale, Rudel Obreja suferă de cancer pancreatic în stadiu avansat. Pe 7 iulie, Rudel Obreja a depus la tribunal o cerere în care solicită judecătorilor să fie eliberat din penitenciar, pentru a se putea trata de cancer într-un spital civil din ţară sau străinătate.

Rudel Obreja a fost încarcerat la începutul lunii aprilie, după ce Instanţa supremă a confirmat condamnarea de 5 ani închisoare primită în dosarul ‘Gala Bute’. De asemenea, judecătorii au confirmat şi condamnarea de 6 ani închisoare în cazul Elenei Udrea.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement