Conecteaza-te cu noi

Actual

O șoferiță a lovit două copile pe o trecere de pietoni din Constanța și apoi a părăsit locul accidentului

Published

on

Două minore au fost rănite ușor, în timp ce încercau să traverseze o stradă din zona CET. După ce le-a lovit, șoferița unei autoutilitare a părăsit locul faptei.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 21 iulie a.c., polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că, 2 minore, de 13 ani, ar fi fost implicate într-un accident rutier, iar conducătorul auto ar fi părăsit locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

În urma cercetărilor a reieșit faptul că, la data de 20 iulie a.c., în jurul orei 18.00, cele 2 minore au fost accidentate de o autoutilitară, în timp ce traversau strada pe o trecere de pietoni din zona CET a municipiului Constanța.

După producerea accidentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul faptei. Acesta a fost identificat în persoana unei femei, de 60 de ani.

Advertisement

Cele 2 minore au fost rănite ușor.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions