Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

S-a redus numărul localităților în care nu este energie electrică

Published

on

retele electrice Dobrogea

Rețelele de distribuție de energie electrică din județele Ialomița, Călărași, Tulcea și Constanța continuă să fie afectate de incidente provocate de condițiile meteorologice severe din cursul zilei de astăzi – cod roșu de viscol, cu viteze ale vântului de peste 100 km/h, însoțit de căderi masive de zăpadă.

Intervențiile echipelor de tehnicieni ale societății Rețele Electrice Dobrogea și ale contractorilor au restabilit alimentarea pentru peste 100.000 de clienți. La ora 20.00, eforturile echipelor se concentrau pe remedierea avariilor care afectau circa 153.000 de clienți din 168 de localități, din care 64 de localități în județul Constanța, 42 în Tulcea, 40 în Călărași și 22 în Ialomița.

Este de așteptat ca durata intervențiilor pe timp de noapte să fie mai mare decât în condiții normale, ca urmare a vizibilității reduse, a circulației îngreunate de pe drumuri, precum și a faptului că în multe situații nu se poate lucra în condiții de siguranță.

În zonele unde situația rețelei a permis din punct de vedere al condițiilor de siguranță au fost montate grupuri electrogene de mare capacitate, pe camion – în localitatea Negru Vodă din județul Constanța. Alte grupuri electrogene ale societății și unele  puse la dispoziție de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) sunt pregătite pentru a fi montate acolo unde vor fi întrunite condițiile.

Reamintim că au fost mobilizate echipe suplimentare de la regiunile Rețele Electrice Muntenia și Rețele Electrice Banat, pentru a sprijini eforturile de remediere a avariilor cauzate de vreme. Continuăm să colaborăm cu autoritățile centrale și locale pentru a ajunge în zonele cu incidente, iar echipele vor lucra pentru reluarea alimentării la toți clienții afectați.

Sursa: Compania Rețele Electrice Dobrogea

retele electrice Dobrogea

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions