Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

S-au pus în vânzare biletele pentru Festivalul Național de Muzică Ușoară „Mamaia“

Published

on

mamaia

Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, organizatorul Festivalului Național de Muzică Ușoară ,,Mamaia”, a pus în vânzare, începând cu 10 august 2023, biletele pentru ediția jubiliară a acestui eveniment, care marchează împlinirea a 60 de ani de la prima ediție și totodată, revenirea în peisajul festivalier românesc, după 11 ani de absență. Festivalul Național de Muzică Ușoară „Mamaia” se va desfășura timp de trei zile, în perioada 25 – 27 august 2023, și va aduce, pe scena din Piațeta Perla din stațiunea Mamaia, concerte și recitaluri susținute de cei mai îndrăgiți artiști din muzica ușoară românească.

Biletele se pot achiziționa de pe platforma de vânzare a biletelor în sistem online festivalmamaia.cinemagia.ro și casierie, la următoarea adresă: Bulevardul Ferdinand nr. 56. Program casierie: 10 august -24 august: 13:00-20:00; 25 august -27 august: 12:00-18:00.

Tarifele biletelor sunt următoarele:

        Bilet întreg: 28 lei/zi;

Advertisement
palaz

        Bilet copii/elevi/studenți: 7 lei;

        Bilet pentru o zi pensionari: 14 lei.

Nu se emit abonamente pe durata celor trei zile de festival.

Potrivit regulamentului de desfășurare a Festivalului Național de Muzică Ușoară „Mamaia” 2023, accesul la festival se va face prin scanarea biletului la porțile de acces în locație (Piațeta Perla din stațiunea Mamaia), fie printat, fie în format electronic, de pe dispozitivele mobile. Accesul este posibil doar pe baza unui bilet valabil însoțit de dovada pentru care s-a oferit discount (exceptând copiii sub 3 ani, care nu ocupă un loc individual).

Accesul este general, fără rând și loc atribuit, iar spectatorii vor fi îndrumați în gradene de către  personalul organizatorului.

Advertisement
palaz

Pentru orice nelămurire, vă rugăm să urmăriți site-ul www.cctb.ro, www.centruljeanconstantin.ro, aplicația mobilă CulTur Up, precum și paginile de socializare facebook, pentru modificări în timp real https://www.facebook.com/CentrulCulturalJudeteanConstantaTeodorTBurada https://www.facebook.com/CMEPTJC

Anulare bilete și rambursare bani

Biletele achiziționate nu pot fi anulate sau schimbate. Contravaloarea biletelor se returnează EXCLUSIV numai în cazul anularii festivalului. EXCEPȚIE DE LA CAZ FACE FORȚA MAJORĂ (anularea nu ține de voința organizatorilor sau artiștilor) UNDE, contravaloarea biletelor NU SE RETURNEAZĂ.

REVENIRE ÎN PEISAJUL FESTIVALIER, DUPĂ 11 ANI DE ABSENȚĂ: ARTIȘTI ÎNDRĂGIȚI, MOMENTE SPECIALE, CONCERTE, RECITALURI, PREMII ȘI SURPRIZE

Festivalul Național de Muzică Ușoară „Mamaia”, care va avea loc în zilele de 25, 26 și 27 august 2023, pe scena din Piațeta Perla din Mamaia, revine în atenția publicului, după o absență de 11 ani, cu o ediție jubiliară care reunește momente speciale, numeroase surprize, premii, concerte și recitaluri susținute de nume de referință ale muzicii ușoare românești.

Advertisement
palaz

Pe durata celor trei zile de festival, pe scenă vor urca artiștii, după cum urmează: vineri, 25 august: Carmen Trandafir, Călin Geambașu, Xenti Runceanu & Andreea Runceanu, K1, Alexandra Ungureanu, Narcisa Suciu, Florentina Ciună, Romanița Duminică. Recitaluri – Direcția 5, Holograf; sâmbătă, 26 august: Gabriel Cotabiță, Corina Chiriac, Aurelian Temișan, Dani Ionescu, Anca Florescu, Jazzy Jo, Anca Țurcașiu. Recitaluri – Proconsul, Cargo; duminică, 27 august: Miki ex-Kpital, Silvia Dumitrescu, Cristina Vasiu, Călin Goia, Sergiu Cioiu, Gabriela Atanasov, Betty Iordăchescu, Hara, Vlad Nicolici. Recitaluri – Voltaj, Loredana & Banda Agurida. Programul poate suferi modificări.

Alături de artiștii invitați și de momentele speciale pregătite pentru public se va afla Orchestra Festivalului de Muzică Ușoară ,,Mamaia”, dirijată de Daniel Jinga. Ediția aniversară a evenimentului va fi prezentată de Liana Stanciu și Aurelian Temișan.

Festivalul Național de Muzică Ușoară ,,Mamaia”– ediție aniversară 60 de ani este organizat de Centrul Cultural Județean  “Teodor T. Burada”, în  parteneriat cu  Consiliul Județean Constanța și  Primăria Municipiului Constanța.

afis Mamaia

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions