Connect with us

Stiri

Să nu-ti vină să crezi! Și Homor e dezamăgit de lucrările de la Agigea!

Maria Ionescu

Publicat

la

Încă din momentul închiderii podului de la Agigea, în vederea refacerii anumitor lucrării privind starea sa de siguranță, au existat o mulțime de persoane care au pus punctul pe i. Acestea spuneau că pe pod nu se lucrează și că multele minute în plus pe care sunt nevoiți să le facă pentru trecerea apei nu se justifică de ritmul lucrărilor. A fost necesar ca, la fața locului să ajungă și directorul general al CNADNR, Cătălin Homor, pentru a constata cu ochii săi cum se derulează lucrările și care este situația la zi. Vizita sa a avut loc în cursul zilei de  ieri, sub un mister total. Presa locală nu a fost anunțată și ne imaginăm că nici cea națională. Aseară târziu, biroul de presă al CNADNR a postar un comunicat de presă care denotă nemulțumirea șefului lor. De fapt, ar trebui să evidențieze nemulțumirea tuturor navetiștilor care trec zilnic prin zonă și care nu constată că aici s-ar desfășura ceva lucrări. Iată ce a declarat Homor: “Când am ajuns la pod am fost dezamăgit de mobilizarea slabă din șantier. După mai mult de două săptămâni de la reînceperea lucrărilor, ritmul este mult prea lent, nu există o organizare judicioasă a resurselor materiale și umane și, mai ales, a activității propriu-zise. În această situație am cerut constructorului să sporească ritmul de lucru în așa fel încât să recupereze zilele de întârziere și să-și respecte programul de lucrări astfel ca, la sfârșitul perioadei de restricții, traficul rutier să se desfășoare pe două benzi de circulație, așa cum s-a angajat la reluarea lucrărilor de reabilitare. La varianta de ocolire Constanța, chiar dacă mai e puțin de lucru, mai ales acum pe final de lucrări, constructorul trebuie să-și asume calitativ realizarea proiectului și să se mobilizeze corespunzător.  Aș vrea să subliniez, tuturor celor implicați într-un proiect, beneficiar sau antreprenor, că le cer respect și calitate față de realizarea proiectului. De asemenea, toți partenerii noștri constructori aș vrea să înțeleagă că, așa cum noi facem tot posibilul să respectam clauzele contractuale, le solicităm și lor să-și respecte termenele, astfel încât obiectivele să fie finalizate conform angajamentelor”, a declarat Cătălin Homor, directorul general al CNADNR. Ce-i drept, la momentul vizitei pe pod se desfășurau ceva lucrări, cam așa de ochii lumii, doar că angajații care munceau era foarte puțini, iar lucrările pe care le efectuau nu păreau a fi cele firești pentru această etapă a lucrărilor.

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Gospodăriei de apă Limanu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 septembrie 2020, în intervalul orar 22,00 – 04,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa în orașul Murfatlar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane, cu diametrul de 400 mm, la nivelul conductei de alimentare cu apă, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 15 septembrie 2020, în intervalul orar 09,00 – 16,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți onsumatorii din localitatea Murfatlar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Consumatorii din Agigea și Lazu, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 7 septembrie 2020, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm din localitatea Agigea (zona Dedeman), județul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Agigea și Lazu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: