Connect with us

Stiri

Să nu-ti vină să crezi! Și Homor e dezamăgit de lucrările de la Agigea!

Maria Ionescu

Publicat

la

Încă din momentul închiderii podului de la Agigea, în vederea refacerii anumitor lucrării privind starea sa de siguranță, au existat o mulțime de persoane care au pus punctul pe i. Acestea spuneau că pe pod nu se lucrează și că multele minute în plus pe care sunt nevoiți să le facă pentru trecerea apei nu se justifică de ritmul lucrărilor. A fost necesar ca, la fața locului să ajungă și directorul general al CNADNR, Cătălin Homor, pentru a constata cu ochii săi cum se derulează lucrările și care este situația la zi. Vizita sa a avut loc în cursul zilei de  ieri, sub un mister total. Presa locală nu a fost anunțată și ne imaginăm că nici cea națională. Aseară târziu, biroul de presă al CNADNR a postar un comunicat de presă care denotă nemulțumirea șefului lor. De fapt, ar trebui să evidențieze nemulțumirea tuturor navetiștilor care trec zilnic prin zonă și care nu constată că aici s-ar desfășura ceva lucrări. Iată ce a declarat Homor: “Când am ajuns la pod am fost dezamăgit de mobilizarea slabă din șantier. După mai mult de două săptămâni de la reînceperea lucrărilor, ritmul este mult prea lent, nu există o organizare judicioasă a resurselor materiale și umane și, mai ales, a activității propriu-zise. În această situație am cerut constructorului să sporească ritmul de lucru în așa fel încât să recupereze zilele de întârziere și să-și respecte programul de lucrări astfel ca, la sfârșitul perioadei de restricții, traficul rutier să se desfășoare pe două benzi de circulație, așa cum s-a angajat la reluarea lucrărilor de reabilitare. La varianta de ocolire Constanța, chiar dacă mai e puțin de lucru, mai ales acum pe final de lucrări, constructorul trebuie să-și asume calitativ realizarea proiectului și să se mobilizeze corespunzător.  Aș vrea să subliniez, tuturor celor implicați într-un proiect, beneficiar sau antreprenor, că le cer respect și calitate față de realizarea proiectului. De asemenea, toți partenerii noștri constructori aș vrea să înțeleagă că, așa cum noi facem tot posibilul să respectam clauzele contractuale, le solicităm și lor să-și respecte termenele, astfel încât obiectivele să fie finalizate conform angajamentelor”, a declarat Cătălin Homor, directorul general al CNADNR. Ce-i drept, la momentul vizitei pe pod se desfășurau ceva lucrări, cam așa de ochii lumii, doar că angajații care munceau era foarte puțini, iar lucrările pe care le efectuau nu păreau a fi cele firești pentru această etapă a lucrărilor.

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Avarie RAJA în zona Campus din municipiul Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de la intersecţia bulevardului Aurel Vlaicu cu aleea Universității, din municipiul Constanţa, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, astăzi – 28 ianuarie 2020, în intervalul orar 11.00 – 16.00.
Sunt afectați de lipsa apei consumatorii care locuiesc pe: – aleea Universităţii, – bulevardul Aurel Vlaicu, tronsonul delimitat de aleea Universităţii şi bulervardul Tomis, – străzile Perlei, Diamantului, Smaraldului, Rubinului şi Opalului, precum şi cei arondaţi punctului termic 45. De asemenea, este afectat și  perimetrul cuprins de străzile: Aurel Vlaicu – Dispensarului – Alexandru Lăpuşneanu (partea stângă) – Aurel Vlaicu şi punctele termice 140 şi 142.
”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Trafic auto restricționat pe b-dul Tomis din Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe bulevardul Tomis nr. 253 (în zona fântânii arteziene), din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe benzile 1 și 2 de circulație de pe acest bulevard (sensul de mers către Dacia), astăzi – 28 ianuarie 2020, în intervalul orar 12.00 – 19.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului auto a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

”Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, precizează Biroul de presă al RAJA SA.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Atenție, se oprește apa în localitățile Biruința și Topraisar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a conductei de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, din localitatea Biruința, județul Constanța, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile, joi – 23 ianuarie 2020, în intervalul orar 09.30 – 16.00. Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitățile Biruința și Topraisar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.”, precizează Biroul de presă. 

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: